Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Горнолыжные курорты Словакии (https://extreme.com.ua/forum/66-gornolyzhnye-kurorty-slovakii/)
-   -   Попрад, Словакия (https://extreme.com.ua/forum/gornolyzhnye-kurorty-slovakii/6228-poprad-slovakiya.html)

nomeaning 19.03.2019 11:24

У темі 16 додатків
Повезло з погодкою. Постійно вночі підсипало сніжку і хороша видимість у день.

Dobermann 19.03.2019 13:39

Маю можливість і планую на цю п"ятницю/суботу катнути у Високі Татри. Також обіцяють файну погоду.
Якщо є 1-2 бажаючих приєднатися, то маякніть.

medici 28.11.2019 11:46

Всім привіт!

На новорічні свята їду в Високі Татри (Штребське Плесо / Татранська Ломніца) на авто з Києва.

Хто був, якщо пам'ятаєте, при вході на підйомник запитують документи, що підтверджують, що дітям до 6 років? Або на це не звертають увагу?

І питання по погоді. Чув, що Високі Татри часто закривають на вхід через погодні умови (завірюхи). Ось тепер думаю чи має сенс онлайн скіпасс брати.

nomeaning 28.11.2019 11:58

Цитата:

Коментар від medici (Коментар 341783)
Хто був, якщо пам'ятаєте, при вході на підйомник запитують документи, що підтверджують, що дітям до 6 років? Або на це не звертають увагу?

Якщо дитина проходить у рамку воріт для дітей, то проходить, якщо не влазиться, тоді мабуть уже підросла під абонемент. Проходять і діти яким є 6 років, а можливо і більше (нахиляють голову і влазяться). Не все так формально.

Tatranska Lomnica - Nika firs run with ski poles - YouTube

Цитата:

Чув, що Високі Татри часто закривають на вхід через погодні умови (завірюхи). Ось тепер думаю чи має сенс онлайн скіпасс брати.

Якщо на дати які ви плануєте їхати зараз хороша ціна, то можна взяти. Якщо у Татранській ломніці буде закрито, то Штребське плесо може бути відкрите.

medici 28.11.2019 12:10

Дуже дякую!

А з снігом у кінці грудня проблем немає, зазвичай, у Вис Татрах?

Розумію, що спрогнозувати неможливо, але ж на пам'яті, чи були там безсніжні Новорічні свята?

P.S. Судячи по Вашим фото та відео, дуже ризикую більше не повернутися до Буковелю :-)

nomeaning 28.11.2019 12:13

Цитата:

Коментар від medici (Коментар 341786)
А з снігом у кінці грудня проблем немає, зазвичай, у Вис Татрах?

Думаю у кінці грудня як мінімум мало б бути штучне засніження.

medici 28.11.2019 12:22

Шановний, nomeaning

а де би Ви рекомендували брати лижі на прокат?
На гірці? Чи є прокат у маленьких містечках (як при Буковелі)? Чи є сенс вести прокатні лижі та боти з України?

nomeaning 28.11.2019 13:49

Цитата:

Коментар від medici (Коментар 341789)
а де би Ви рекомендували брати лижі на прокат?

Прокатів там вистачає. Але я не знаю де які ціни/якість і де краще брати (у нас чи там).

Dobermann 29.11.2019 00:14

Цитата:

...Хто був, якщо пам'ятаєте, при вході на підйомник запитують документи, що підтверджують, що дітям до 6 років? Або на це не звертають увагу? ...

Моя мала проходила в той дитячий вхід до 10 років...

medici 10.01.2020 11:47

Вернулся с Верхних Татр.
Понравилось.
В пик сезона народа на склонах много, но на много меньше, чем на Буке за неделю до НГ.
Правда с паркингом беда.

Y.O.P. 10.01.2020 17:58

[QUOTE=medici;342607]Вернулся с Верхних Татр.
Верхніх Татр нема:mosking:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:16.