![]() |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
на ФФ приехал бы я бы с радостью - но 7 улетаю покорять Matterhorn:wink: катался у Вас тока в Славском- Тростян жжет:crazy: царство могула:dance4: буду ждать результатов ваших тестов:friends: |
на трасі різниця є ... бумер на тарсі веде себе краще.. за раханок своєї геометрії і будови лижі... контактна площа 160 см (в 190 ростовці)
|
Цитата:
|
про контактну площу говорив Ден(чи хтось з зелених)... :) але взагальному лижа з такою шириною не для траС )))я при першій спробі поставити ту лижу на кант чуть не впав :) але в загальному лижа веде себе добре... то такий звір який тре пробувати... бумер то була перша лижа яку я тестив... і після 2х спусків приїхав віддавати лижі і сказав дену шо вона мене не дуж заперла...(але я неміг її нізчим порівняти...) але після тестування багатьох інших лиж зрозумів шо вона всежтаки найкраща :)))з такою шириною вона просто неможу бути поганою в пухляку. та і на трасі веде себе нефігово... не як спортцех :) але... ........ але ше один великий + цієї лижі... в черхі на підйомник навколо тебе утворюється 2хметрова недоторканна зона ))) бо лижа довга і широка... реально займаєш місця як два бордиста :)
|
Цитата:
|
Цитата:
обещали 1010 в марте мне привезти пощупать,если не жОские,тогда выбирать их или бумеры с закрытыми глазами надо))) |
Цитата:
|
Цитата:
кому-то достаточно того,что лыжи просто едут хорошо, а кому-то нужна максимальная отдача при разных условиях катания.:pleasantry: |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:58. |