![]() |
Dynamic, RS aluplate
Привіт друзі, я хотів повідомити вам і познайомити з французькою легендою Dynamic. Лижники старшого віку напевно пам’ятають ці красиві лижі 1980-х років, які були кращими за конкурентів.
Dynamic був відсутній на лижному ринку 25 років, але завдяки пані Інгрід він відродився з попелу. Минулого року я побачив кілька фотографій лиж Dynamic десь у Facebook і вирішив написати пані Інгрід із пропозицією про співпрацю, де я розповів, що ми з батьком їздимо на цих лижах з 1980-х років, а тепер у мене є власні ski service і я розробили нову спортивну металеву пластину для лижних кріплень RS aluplate. Це було перед Різдвом, і я з нетерпінням чекав на відповідь... На жаль, лист від Dynamic не надійшов. Але через три місяці в моїй скриньці лежить електронний лист із Франції. Про зміст: як я уявляю співпрацю з Dynamic. Я поїхав до Франції, за 3,5 тисячі кілометрів, щоб подивитися лижі і поговорити з пані Інгрід. Після важких ділових переговорів ми дійшли згоди, і я замовив у неї з десяток пар лиж. Лижі відносяться до групи дрібносерійних лиж, які виготовляються тільки на замовлення, де немає перевиробництва і в усьому світі є кілька десятків пар цих лиж. Одним словом, я хотів вас запросити до себе (я в школі російську вивчав і трохи пам'ятаю), не бійтеся подзвонити мені і прийти подивитися мою колекцію. Надам кілька фото, але це не замінить огляду наживо. Додам лише, що в планах Dynamic були лише Франція, США та Японія, але після переговорів зі мною та переконання директора, що Україна, Польща та Чехія також хочуть мати лижі Dynamic, я отримав дозвіл на представництво та розповсюдження. Вибачте за мою українську мову, пишу з перекладачем і прошу вибачення. Не знала куди додати допис, прошу адміністрацію розмістити в потрібному розділі. Я вірю, що українські друзі оцінять якість лиж Dynamic, і я був би дуже радий, щоб лижники з України відвідали мій дім - скі-сервіс (я не розрахований і жадібний продавець, а любитель лиж з початку 80-х) Будь ласка, відвідайте мій профіль у FB. Marcin Stanieczko Re: Dynamic, powr?t legendy! : Dynamic PS. ще одне, я є виробником своєї ідеї RS aluplate. Nowa Polska p?yta narciarska! RS aluplate : Polska p?yta narciarska RS aluplate Додано через 1 хвилину Мій телефон для бажаючих записатися на прийом +48 667 993342 |
@Dynamic.Raceman, на якій фабриці виготовляють лижі?
|
Це не фабрика, це маленька сімейна майстерня в Італії. Випускають дуже хороші і дорогі лижі невеликими тиражами (марка Blossom).
Дякуємо за запитання. PS. Dynamic буде продаватися з моїм RS aluplate |
@Dynamic.Raceman, я чомусь саме за Blossom s подумав одразу :)
|
У темі 6 додатків
FOTKI
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:08. |