Привіт друзі, я хотів повідомити вам і познайомити з французькою легендою Dynamic. Лижники старшого віку напевно пам’ятають ці красиві лижі 1980-х років, які були кращими за конкурентів.
Dynamic був відсутній на лижному ринку 25 років, але завдяки пані Інгрід він відродився з попелу. Минулого року я побачив кілька фотографій лиж Dynamic десь у Facebook і вирішив написати пані Інгрід із пропозицією про співпрацю, де я розповів, що ми з батьком їздимо на цих лижах з 1980-х років, а тепер у мене є власні ski service і я розробили нову спортивну металеву пластину для лижних кріплень RS aluplate. Це було перед Різдвом, і я з нетерпінням чекав на відповідь... На жаль, лист від Dynamic не надійшов. Але через три місяці в моїй скриньці лежить електронний лист із Франції. Про зміст: як я уявляю співпрацю з Dynamic. Я поїхав до Франції, за 3,5 тисячі кілометрів, щоб подивитися лижі і поговорити з пані Інгрід.
Після важких ділових переговорів ми дійшли згоди, і я замовив у неї з десяток пар лиж. Лижі відносяться до групи дрібносерійних лиж, які виготовляються тільки на замовлення, де немає перевиробництва і в усьому світі є кілька десятків пар цих лиж.
Одним словом, я хотів вас запросити до себе (я в школі російську вивчав і трохи пам'ятаю), не бійтеся подзвонити мені і прийти подивитися мою колекцію. Надам кілька фото, але це не замінить огляду наживо.
Додам лише, що в планах Dynamic були лише Франція, США та Японія, але після переговорів зі мною та переконання директора, що Україна, Польща та Чехія також хочуть мати лижі Dynamic, я отримав дозвіл на представництво та розповсюдження.
Вибачте за мою українську мову, пишу з перекладачем і прошу вибачення.
Не знала куди додати допис, прошу адміністрацію розмістити в потрібному розділі. Я вірю, що українські друзі оцінять якість лиж Dynamic, і я був би дуже радий, щоб лижники з України відвідали мій дім - скі-сервіс (я не розрахований і жадібний продавець, а любитель лиж з початку 80-х)
Будь ласка, відвідайте мій профіль у FB.
Marcin Stanieczko
Re: Dynamic, powr?t legendy! : Dynamic
PS. ще одне, я є виробником своєї ідеї RS aluplate.
Nowa Polska p?yta narciarska! RS aluplate : Polska p?yta narciarska RS aluplate
Додано через 1 хвилину
Мій телефон для бажаючих записатися на прийом +48 667 993342