![]() |
Цитата:
Цитата:
|
Маленьке відступлення від теми - в нас хтось катає в лавинних рюкзаках?
|
наскільки знаю то там стояло питання проблеми заправки балону в рюкзак, і їх транспортування літаком,що робило покупку такого рюкзаку не вигідною, якщо не враховувати ще його не маленьку вартість. А так покищо в Карпатах нікого не бачив з таким.
|
наприклад, катаючись на Гембі, я б хотів мати можливість взяти в прокат такий рюкзак....
я розумію що краще купити, але якщо людина в лавинонебезпечних місцях катається в край рідко то можливість прокату була б актуальною для нього... |
Туристов предупреждают об опасности схода лавин в Карпатах
Карпаты - горы - Туристов предупреждают об опасности схода лавин в Карпатах | Происшествия в Украине | Новости Украины |
Цитата:
В этом сезоне впервые в Украину они заехали и у нас продаются. Цена - 1000$ По поводу проката - стоить он в прокате будет гривен 150-200 в день. Думаю врядли кто-то захочет брать их в прокат за такие деньги. Проблемы заправки балонов не будет, они заправляются через переходник от обычного дайверского компрессора. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Пока что один переходник будет в Киеве.
И можно будет отослать нам балон и мы его заправим. Со следующего сезона можно будет купить переходник самому и заправлять балон самостоятельно. Также в наличии будут запасные балоны. |
Цитата:
Щоб не засмічувати тему,прохання зробити якийсь огляд рюкзаку, думаю всі були би вдячні.! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:07. |