![]() |
Цитата:
До позаминулого сезону я катався на слаломних, але вік і артроз таки даються взнаки і десь о 12-й годині суглоби вже просилися відпочити :(. Перейшов на all-mountain Atomic Vantage X 80 CTI з талією 80 і чудово відкатав вже два сезони, в яких період комфортного катання збільшився на 1,5-2 години :good:. А з іншого боку, я при катанні короткими дугами в більш слаломному стилі також не відчуваю якихось особливих проблем на цих лижах. Проблеми відчуваю тільки від артрозу, який не дозволяє при слаломному стилі швидко крутити суглобами з великою амплітудою :(. Якщо хочете, можете подивитися на можливості катання на таких лижах на моїх відео. Якщо Ви – молода людина, то однаково, all-mountain лижі збільшують період комфортного катання на більш розбитих під обід трасах для будь-якого віку. Тому треба спочатку вирішити, чого хочеться: слалом покрутити, чи подовше покататися не втомлюючись. Якщо хочеться саме слаломних лиж, то варто звернути увагу на лижі з талією менше 70. Якщо справа саме в акції до 10000, то, я думаю, на непогані моделі минулих років, повинні бути також акції і в інших магазинах, треба пошукати. Сподіваюся, мій опус буде Вам корисним. |
|
@igrus, абы ж лавочки - а так гигантки:(
|
Ищу рекомендации по подбору лыжи для Альп. Зона катания в диапазоне 1700-2500.Подготовленные трассы но местами лед. Не слаломка. Цель - рекреационное катание 5-6 часов в день,с возможностью скоростного прохода свободных участков трасс. Опыт - откатал весь Бук Драг и районные неровности. Рост 165, вес 68 . Пыс: если есть обсуждение в теме ткните в страницу.Спасибо!
|
Цитата:
all-mountain Atomic Vantage X 80 CTI з талією 80 Лыжи горные ATOMIC (AASS01126) VANTAGE X 80 CTI + XT 12 2018 black/blue (180) купить в Киеве, Днепропетровске, Львове, Одессе, Харькове: цена на Extremstyle Звичайно у кожної людини свої особливості і смаки і, можливо, є й кращі для такого катання, але я не жалкую, мої мене цілком задовольняють. Важливий момент, якщо розраховувати на льодянисті схили та гарні чорні траси навіть без льоду, то не забувати перед поїздкою добре і правильно нагострити лижі. Але, думаю, це і так зрозуміло. У мене за тиждень гарного катання лижі затуплюються. Як для синіх та червоних ще нормально, а для гарних чорних та льодянистих під кінець тижня вже не дуже. Про можливості катання на таких лижах особою у 59 років можете подивитися на моєму каналі, або в темі http://extreme.com.ua/forum/gornolyz...en-s-lden.html Хоча мої фільми дещо критикують на форумі за контент, але саме можливості лиж по них, я думаю, можна оцінити. |
Спасибо за Ваш отзыв!
|
Цитата:
K2 IKONIC 80TI MXC 12 TPX TCX LIGHT QUIKCLIK. Лыжи горные комплект Каталог. Драйв-Спорт. А зараз мені також подобаються і розглядав би як варіант Salomon XDR 80 Ti 2018 - горные лыжи Salomon купить | Киев горнолыжное снаряжение Киев Але на цих я не катався Додано через 18 хвилин @mexas1, Коли купите, напишіть на якому варіанті Ви зупинитеся. Просто цікаво. |
До запланированной поездки 2 месяца но как только определюсь с выбором( очень доверяю форуму и надеюсь на информационную поддержку форумчан) отпишусь в теме.
|
@mexas1 ,
А почему не слаломка ? Ну или близко к слаломке. Как бы для подготовленных склонов самое оно. |
Потому что "чистая" слаломка уже есть, но с такой особо не отдохнешь.;)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:40. |