![]() |
Цитата:
На перших порах достатньо буде "підправити" менталітет адміністрації курорту. (Як у питанні зі стоянкою біля 2-го підйомника). |
Цитата:
Ибо как говорил классик марксизма-ленинизма "Жить в обществе и быть свободным от общества - нельзя!" :) |
Цитата:
та я буду і далі задавати питання до адміністрації.:aha: |
Цитата:
|
Але ж жигулі я особисто на двійці бачив!!!!! і не в одному екземплярі :)
Значить довбати ТРЕБА. І про аварію знесли темку. Але МИ повинні ЦЕ говорити на відповідному - їхньому форумі. Всіх не забанят. Мене ж розбанили коли народ вступився. |
Я вважаю, що непогано було б, щоб по кожному основному схилу і по іншими теж з"їзджав один буковелівський наглядач хоча б раз в пів-години і спостерігав на схилі за ломами(ясно хто) і лопатами(дівчата)! Після чого, таких порушників попереджувати і навіть відправляти "нах гаузе" з допомогою секюріті. Думаю спосіб буде єфєктивним!
|
2 All:
Уважаемые друзья юристы в особенности Freelancer и Gorec. Внимание вопрос? Идет человек по улице. Сзади бежит человек, спешит. Сбивает впереди идущего прохожего. Человек падает, получает увечья. Есть два свидетеля происшествия. Имеет ли право пострадавший подать в суд? Получит ли он компенсацию, в случае положительного решения в суде? |
Sheridan был прав:
1. Изменить менталитет всего населения страны. 2. Не ездить на Бук в выходные дни. 3. Не ездить на Бук вообще. (Для Ужгородцев это очень актуально, Словакия под боком.) Забирать скипасы не поможет. Можно другой купить. И переехать на другую трассу. |
Цитата:
На буковелі так само на кого в суд НА БУКОВЕЛЬ????? Лома ще й треба злапати. Буківські адміни казали що встановили 110 камер, якщо правда тоді треба на них в суд за бездіяльність. |
2 Albertowych
Вот и я про то. Пока государство не примет закон о поведении на горнолыжных склонах, ничего не будет. Нужен механизм... Хотя в Украине Бабло победит зло. P.S. Давайте закроем тему. И будем общаться о позитиве. Вчера у меня еще кипело. А сегодня решил, На Бук только среди недели. Или на другие спокойные курорты. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:20. |