![]() |
Цитата:
|
Цитата:
для реального обучения экран вообще не нужен, как я понимаю. несколько раз ходил в Горнолыжный тренажер, тренажер сноуборда - Клуб SkyTecSport так у них стоит обычный монитор, в пол оборота к инструктору и выводится на него всякая справочная информация. скорей, мне кажется, было бы полезно зеркало :) |
Цитата:
|
SKI тренажеры
Фирма Pro-Idee начала выпуск игрового симулятора SKIGYM для любителей быстрого катания на лыжах и скоростного спуска. Знатоки утверждают, что этот аппарат не идёт ни в какое сравнение с игровым комплектом Wii Fit.
http://files.ladoshki.com/data/news/...KIGYM_icon.jpg В первую очередь, различие заключается в самом подходе к созданию гаджета. В отличие от Wii Fit, симулятор SKIGYM создавался именно для любителей лыжного спорта. В его разработке участвовали лыжные инструкторы, спортивные учёные и даже физиотерапевты. http://files.ladoshki.com/data/news/...1/SKIGYM_1.jpg С помощью симулятора пользователь получает возможность виртуального участия в шести видах лыжного спорта, включая скоростной спуск, Super-G и гигантский слалом. Тренажер работает в нескольких режимах, учитывающих спортивный опыт пользователя. Начиная с режима «новичок», по мере совершенствования навыков, можно переходить к режиму «любитель», и далее — к «профессионал». Вместе с SKIGYM предоставляется программный комплект «Alpine Ski Racing 2007» для настольного компьютера. Комплект включает 32 разных курса для 18-ти реальных трасс. Стоимость игрового стимулятора SKIGYM составляет $2280. Дорого, но что не сделаешь, чтобы стать лыжником-профессионалом, хотя бы виртуальным. интересно,телек входит в стоимость:) |
Температуру вітра в морду ліца, досить легко відтворити а от відцентрова сила, розгрузка-загрузка, розножка ;) ??
|
Хм. Цікаво. :unknown:
Перепрошую за скептицизм, але що з опором повітря і відцентровою силою, що діють на нас під час реального катання? Я думаю, що отой тестер в костюмних брюках, якби спробував зробити поворот покрутіше і на крутішому схилі, то завалився би на паркет. Між іншим, паркет палками то шкрябати доводиться при такому тренуванні? Впевнена, що років через 30-50 ми зможемо просто втавити собі в мізки якийсь чип, який би подразнював відповідні центри головного мозку і ми би, взагалі не відчуваючи різниці, каталися і тренувалися би. Але як згадаю, що то все треба зібрати, повдягатися, скіпас не забутися. Перезутися, находитися в чоботах, накататися на підйомнику, там же з кимось поболтати про те і се (і в черзі також). Трошки змерзнути, трошки змучитися, надивитися на пейзажі, небо, ялинки, горки, сніжок! Посперечатися, на який наступний схил їдемо спускатися (якщо не сама). Посміятися з того, як падаємо. Поспостерігати, як катаються твої, поробити зауваження. Продемонструвати своє катання, вислухати зауваження, надутися . Наїстися всякого із задоволенням, чого вдама в житті би не стала їсти. Забути в кафе рукавиці і вертатися. Кататися, кататися, кататися. По дорозі туди планувати каталку і жити передчуттям. По дорозі назад бурхливо обговорювати каталку і жити передчуттям наступної. Поставити собі за мету на цей раз щось нове вивчити чи відпрацювати. Вивчити і відпрацювати. А цей чудовий костюмчик і рукавички модні. Ай. Завалитися в тому костюмі в сугроб і полінуватися встати. Закрити очі і на свіжому повітрі в отому сугробі хоч вперше за весь відпочинок про щось подумати. Забити, встати, і кататися далі. А потім сушитися, реанімувати обвітрені щічки, лягти спати, як вбита, і закривши очі, бачити далі все те саме, ніби й не верталася звідти. Як можна це поміняти на кусок пластика з кількома амортизаторами, пригвинчений до підлоги? А забула, він же з інтелектом, мабуть. |
2 Albertowych:
Поки писала, не бачила ще вашої відповіді. Зійшлися на відцентровій силі. :) Думаю ще багато інших фізичних і технічних показників будуть різнитися, якщо порівнювати реальне катання і тренажер. І взагалі він виглядає на те, щоб тільки розвинути вестибулярний апарат. Така собі гра "як встояти і не впасти". Ще й дві палки дається. :D |
Цитата:
:D:D:D |
Г/Л тренажер Горностай
Не знаю, звучала ли єта тема в других разделах этого форума, я напишу там, где мне интересно мнение однодумцев :)
Цитата:
Самое интересное - видеосюжет :) По-моему на такой штуке можно научиться пристойно карвить в свиче :) |
Цитата
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:41. |