![]() |
@Lyubomyr, не натискав на лінк в попередньому коменті? Ржу, шо ми з тобою одне й те саме бачимо. Це ж слайсінг, та? Чи як його там
|
Так, це воно. Ти вже тепер будеш це більше і більше бачити. Коли найбільший кут закантовки утримується не довго, а зразу йде на спад. Він постійно або збільшується, або зменшується.
Добавлено через 2 минуты @Sheridan , В мене як завжди не працюють лінки в рілс фейсбука :( там то саме?) |
@Lyubomyr , так, той самий відос. Я в шоці з твого смартфона )
|
В цьому відео успішна екс гонщиця кубку розказує, що її трюк — це тянути ноги назад замість подавати себе вреред. Мені дуже дивно, що це такий секрет, адже це дуже логічний і ефективний рух, про шо Харб вже розказує 25 років десь, а то і всіх 40. Та й взагалі все що вона розказує цілком відповідає тому що вчить Харб. Н-д опускання тазу вниз, орієнтацію вниз по схилу і рівні плечі без завалів.
How To Ski Steep VS Flat Terrain?! - by Tina Weirather - YouTube Не то шоб всі мали читати книжки Харба, але в принципі в рейсерів досить відома мабуть штука, а в маси досі не пішла. |
Вона це в тексті говорить. Та й їде відповідно, я не знаю де ти там бачиш закручування, там його нема. На третьому кадрі більше схоже але це не воно . Вниз по схилу не означає буквально вниз по схилу і не є самоціллю, це скоріше орієнтація. Головне це збільшення кутів, це основний пріоритет і тому якщо не виходить то заради орієнтації корпуса не варто розвалювати все решта. І це не "по Харбу", це просто класична спортивна їзда.
Тут ти теж бачиш цю суперечність? Carving steep pitch - YouTube |
Я бачу корпус орієнтований вниз по схилу на першому фото. Але я не розумію про яку ти лінію говориш і нашо її проводити. Жаль, що ти не розумієш що вона там каже, там текст відповідає тому що я вона робить. Вона явно каже, що робити з корпусом і плечима, і там де таке там і демоснтрує. В останній секції де вона їде за лижами, там вона каже, що на крутяках нам треба вгризтися в схил і тим самим гасити швидкість допоки не згасим (доречі, Ден, це якраз протилежне до так званого слайсінгу і того що треба робити в спорті), тому вона їде траверсами а траверсами не можливо їхати з орієнтацією вниз по схилу.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Добре, прийнято. Слабка позиція.
А тут сильна позиція? |
Взагалі то, хлопці, це був пост не для вас. Я в черговий раз думаю, що я тут більше писати не буду, бо в навіть в цій гілці ви завжди приходите і кажете що я не правий. Ви на схилі теж приходите до груп коли бачите що хтось не правий?
Добавлено через 3 минуты Ось ще слабих позицій накину: Roberta Melesi | 29.04 sole sale e ultime curvette della stagione ? venite a farvi una sciatina con me? #keepgoing #blessed #dynastarskis #anotherb... | Instagram SKISTORY | #Repost - @nicolo_colombi91 HB 3??2???? ? @maurialessi @atomicski #weareskiing #redster #skysportf1 #atomicski #ATO... | Instagram Storm Klomhaus | first couple carving turns in a while ? ?: @riverradamus #stifelusalpineteam @voelklskis @dalbellosports @markerproducts | Instagram |
@Lyubomyr, їм сумно і тре до когось доїбатись ) мене розстроює інше - я чомусь не певен, що наступний сезон взагалі буде.
Я цю тему не закину. Шкода, що в мене знань та скилів менше ніж в тебе. Пиши, бро, та й ігноруй все, що тобі не потрібно ) Це просто ) |
Цитата:
просто якшо ти рахуешь по другому, я це ставлю до уваги.. бо я бачу багато чого, та знаю в чому проблема в тебе особісто! та якшо ти десь щось декларуешь, то вочевидь то можливо ставити в рамки якоісь пропаганди.. бо то помилково!! бо ти сам не визнаешь, чи не відчуваешь невірний баланс на свому прикладі.. :pardon: |
Цитата:
|
@Skyclub, просто не будь як ведмедик. любе обговорення може бути з єдиною метою - дізнатися шось для себе та/чи поділитися знаннями з іншими. Чому ти почав воювати останні пару місяців, я взагалі не розумію. я не займаю нічию позицію. я однаково уважно намагаюся шось взяти і у Томаса, так і у Харба. головне, щоб була зима. і були ми. і Валера наш теж був.
|
Цитата:
Що на тих менш вдалих кадрах не так, то це широка постановка ніг, але для мене вона поки кофортна. Той кадр де вам здається щось дуже не так, це результат виходу з дуже стрімкої секції на повний положняк де я захотів ще один поворот зробити використавши вже набрану швидкість. Добавлено через 9 минут Цитата:
Раніше я думав, що ви любите коли плечі завалені, рука тянеться до снігу, а тіло дивиться на вниз а в бік схилу, де зазвичай дерева. Внутрішня частина тазу при цьому нахиляється і так само плечі, в цій позиції у вас лижі самі кантуються і вам не треба більше нічого робити крім як просто їхати а не карячитись і "маскувати ікси". Але тепер, коли ти сказав що всі приклади крім себе які я привів то там все ок і там антіхарб, то я нічого не розумію. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:00. |