![]() |
У темі 1 додатків
Вкладення 47475
Це ангуляція? Для мене вже ні. Хоча колись сам грішив. Це все шлях, яким ми йдемо. |
У темі 1 додатків
[ATTACH]47476[/ATTACH
Десь так вид зі спини. ] |
TikTok - Make Your Day
Добавлено через 6 минут Там ти себе з Крістоферсоном порівняв. Він правда на ГС. Добавлено через 4 минуты 18 марта 2023 г. - YouTube Це я колись і мені тут багато чого не подобається. |
це не помилка, це просто потужний діапазон, розширення рамок можливого.
то професіоналізм більше, відсутність анатомічних блоків.. це рівень.. А як він цим коресиуеться, то його смак і можливості.. :)) він топ, та може і в 5ку топів в цому сезоні і входив 👌 |
@igrus, можливо і потужний діапазон.
Але для того, щоб було зрозуміло куди рухатимусь я мені треба ще раз запостити сюди одне кіно. Воно було на форумі майже рік тому. Правда реакція була досить дивна. Це ніби методичка для мене BASE SKIING MASTER CLASS HK TEAM - YouTube |
Цитата:
Додано через 1 хвилину |
Я її всюди там бачу. Уважніше треба бути трохи.
|
У темі 3 додатків
Я би сказав, що той буковельський хлоп таки їде короткими слаломними і їде класно, що тобі там не подобається? Я в цьому не дуже шарю, але мені нра.
Якщо то сам Кристофферсен, то це найкращій компліман для мне, який тільки можна вигадати, бо на стопі ми таки схожі, я на мене. Якщо я помиляюсь, то давайте пишіть в чому? Бо я бачу в нас однаковий рух, однаковий скрут тушки внутрь, в нього більше голова внутрь(це гут) і рука нижче і розпрямлена(якщо я свою трохи розпрямлю, то буду те саме) -це не факт, що мені треба, навпаки навіть. мій стоп трошки - трошки раніше, ща знайду у саму мить. Його стоп між моїми двома Звісно, в нього кут більший і штанці ширші :ROFL: Що, я схожий на Кристофферсена???:ROFL::ROFL::ROFL: |
Незнаю, як притягнути сюди з Кашпіровських проти всіх мій допис 75.лінь писати ще раз.
Але, якщо можна без роздумів. Знайдіть сходи, пробуйте, а потім пишіть баян, чи ні. |
Цитата:
Я якраз і питаю, бо гадаю що це і є то про що я вам у відео показував, що він він їде на птяках лиж і мені наче все склалося, звідки це береться. Але хотів підтвердити що ви це робити не а кінці повороту. щодо порівняння технік, я колись казав, більшість всього ми просто робимо навпаки. Ноги не висовуєм, а тянем назад, не тянемось рукою до снігу а піднімаєм внутрішнє плече і руку, не крутимось всередину а навпаки назовні, не падаєм в поворот. Щодо твоїх мені порад, дякую. Я спортсмен любитель і коли на лижах тільки тренуюсь, взагалі майже не катаюсь, по можливості тренуюся у воротах зі спортсменами. І не треба давати авторитетом і тисячами клієнтів, для мене це не авторитет, я надто добре вже розбираюся в лижах і можу оцінювати їзду. Я готовий дружньо розійтися, але без цих настанов. Ти не розумієш про що я розказував, бо це доволі складно, я не дуже добре пояснюю. Я завжди казав, то що ви робите, ви робите успішно і рекомендував Томаса, кому це подобається. А ці розмови вже всі були в американському сегменті інтернету коли він там зʼявився. Краще взагалі не спілкуватися на цю тему на одному форумі, пуста трата часу. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:58. |