![]() |
Йорлі енглз
- YouTube |
|
А чим цей канал у тему?
1. Москальська залупа 2. Техніка катання теж срака - кожен поворот молдавський плуг. 3. Якісь невиразні вправи незрозуміло кого зафільмовані. Нічого ж хорошого нема. 4. І на роликах вони навіть не на середньому рівні катаються. Яка цінність цього каналу? |
@Sashko, москальська? я жодного разу не вмикав звук... чи звідки ти знаєш?
|
@olympichopes | Владимир без 7 дней - 72. Когда возраст - только цифра . . . #горныелыжи #sciare #skifahren #scdclub #зима #шуколово #masters | Instagram
тільки не показуй це відео Діду, він вік має.. :))) ще не витримає такого ;) якщо це катання як вправа, то може бути.. але це таке катання ;) мій вердікт від швидкого просмотру, що ролікі не завжди корисні.. :))) та заутюжегий один корисний элемент для карвінгу потребує нормальної горнолижні бази, якої нема в катанні чього індввідума.. це просто як фігурне катання на горных лыжах.. ніякого проф карвінга в ньому нема ;) Додано через 14 хвилин але Подивився ще раз. то тут хоть э вертикальна робота, що ще не так погано.. але багато роликів далеки від даже анті вправ по вдосконаленню катання.. хоча не можно казати що це не вірно для нього, йому сподобаеться і крапка! , то не вірно для беспечного катання з біомеханічного погляду, так не вчить сучасна техника ;) Додано через 4 хвилини цінність цього каналу якраз і є, що розгледяти помилки та їх ПОБАЧИТИ зробити висновки та навчити їх бачити на таких каналах, де немало зусиль зроблено щоб ці помилки показати.. ;) даже не читав комети, не хочу це і обговорювати. на одному элемент від Харба (пр версії цього форуму) не збудуешь беспеку в своєму катанні. |
У темі 1 додатків
|
але дітей вчить ок, з нахилом в спорт я так розумію.. ;)
те ще приклад, коли не полишив ще класичного катання в собі, а навчае ну більш сучасним навикам та методикам мабуть став перенавчатися ну може з років 10 взад, а в 60 це складно мабуть.. Але вчить, та пропагандує сучасне, ну може з совковим нахилом :))) |
Цитата:
|
@Sashko , не читав ) назва підозри не викликала. Видалять?
|
- YouTube
Harald Harb - This is Jeet, a Harb Ski Camp skier and Harb... для кого розрахований цей пост, невже публіка ФБ така необізнана? чи це регресс, чи всеж розрахунок на ФБ чайників ? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:18. |