![]() |
Цитата:
Щодо доставки. Вона ніби безплатна у них мала бути (принаймні мені колись безплатно доставляли), але тепер хіба комусь в Польщу наприклад доставляти, а далі той хтось через нову пошту може тобі відправити в Україну. Щодо відосу. Нажаль не має, ще й так щоб збоку хтось зняв. Щодо відосу чувака, який галімо їхав, я певно бачив той відос, то певно давніше було, тоді скі ікю вище в людей було, видно баланс не мав такого значення, але вони вже двічі апдейтили свої алгоритми і всім перераховували скі ікю, і підозрюю, що вони ще не один рік будуть то робити, поки реально не знайдуть оптимальний алгоритм. В будь якому випадку тут не на чуваків треба дивитись. Я суджу так - скі ікю саме по собі може й не ідеальна штука, бо воно доволі відносне.. Але тим не менше програма показує тобі такі критично важливі речі як 1) кут закантовки 2) тиск на зовнішню ногу 3) однаковість кута закантовки в лижах 4) паралельність і тд, і маючи бодай такий фідбек ти вже можеш себе коригувати і старатись їхати з тим глибшим кутом, більше ту ногу внутрішню закантовувати і тд. Бо без фідбеку ну таке, їздив собі тай думав що я не знати як круто їжджу)) |
Все зрозуміло, дякую. Дивно, на мобілі інші ціни і девайс коштує 199є. Навіть, якщо в Хромі увімкнути десктоп режим. Але на ноуті я переходив з твого реф лінку. На мобілі і це не спрацювало
|
|
У темі 1 додатків
Цитата:
https://extreme.com.ua/forum/attachm...1&d=1682599882 Ну в тебе ціни кардинально кращі)) девайс фрі + річні підписки теж дешевші. Може ти під vpn сидиш з якоїсь країни? -- А нє туплю, то по твоєму скріншоту девайс фрі, але значно вищі ціни підписки, 250 або 200 дол. за рік, в моєму випадку з платним девайсом це 200 або 150 за рік. |
Цитата:
Ніяких впнів. Не розумію, чому це так ))) |
Перевірив до чекауту. Все в силі. Купон твій не давав йому. Перевірю на чужому. Що цікаво, Україна визначилась сама. І не червоним кольором...
https://extreme.com.ua/forum/member-...eenshot-12.jpg |
Цитата:
Но теоретично можна припустити, що на чорну пт він буде коштувати 100 дол + підписка 2 роки 300 дол = 400 дол. Якщо при тому ще можна буде зааплаяти реф. бонус, то - 50 дол = 350 за девайс + 2 роки підписки, не найгірший варіант (залишається тільки зрозуміти, як отримати можливість заплатити за девайс і нижчу ціну підписки, бо в довгостроковій перспективі це дешевше ніж фрі девайс і дорожча підписка як у тебе показує). Додано через 2 хвилини Цитата:
Додано через 2 хвилини Цитата:
|
@Wolf ,
А є відео їзди, щоб співставити з iq? |
@Lyubomyr, я вже питав. Нема
Додано через 45 секунд Але цікаво, скажи? Ти думаєш брати собі? |
Мені не треба. Я б краще ще лиж купив )
Колись хотів рішення, яке б мене автоматично знімало на відеокамеру. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:22. |