![]() |
Так, на лижах те саме. Я якось на скиру про це писала, назвавши це "предповорот". І для всіх тамтешніх "експертів", включаючи спортсменів і тренерів, при цьому ще й фізиків (!), його необхідність виявилася новиною). Хтось і далі продовжував стверджувати, що щоб повернути з прямого спуску, треба просто нахилити коліна у бік повороту, і жодного передповороту у протилежному напрямку не потрібно. Типу я просто кататися не вмію, тому всяку фігню вигадую))
|
@merry_candy, тому я це і закинув в тему.
|
@merry_candy, а что такое "предповорот" на лыжах и для чего он нужен?
PS С точки зрения физики и "внешних сил", в повороте руля на велосипеде в одну сторону, чтобы потом повернуть в другую тоже нет никакой необходимости :) |
суть не пред поворот, а выравнивание ( постройка) ЦМ относительно опор, и это не физика, а механика
|
Механика это уже не физика? :)
Просто в ролике пытались убедить, что он необходим для поворота А ролик классный! |
Контррулєніє кажете...а ви спробуйте на моті, наприклад, розігнатись десь до 100км/год і зробити то...куди полетить ваша тушка? ;)
Додано через 5 хвилин Так от...нахєр мені такі експеременти, коли при вовороті , мені достатньо просто нахилити корпус в сторону повороту ;) Додано через 14 хвилин Щодо лиж... поясніть мені хтось, ідіоту, як то працює?)) Їду я на прямих донизу і хочу повернути праворуч, наприклад? ;) З чого мені починати ваш прєдповорот? З яких рухів? ) Додано через 30 хвилин Мені ця єрєсь спокою не дає вже років три))) Їду я на моті якось і вирішив спробувати🤗 Звичайна польова дорога і тут на горизонті з'являється жук, який вирішив сісти посеред дороги і почухати свої яйця...починаю думати, як його об'їхати, контррулєнієм чи класичним заклоном, або навіть наклоном мота в сторону...вирішив зробити контррулєніє, смикаю кермо вліво, корпус тримаю прямо...переднє колесо таки подадось ліворуч, але мот чомусь вирівнився і заднім колесом таки наїхав на жука...жуку пізд@😭 А от якби я нахилив корпус ліворуч, в сторону повороту керма, то повернув би, об'їхав переляканого жука, і він би побіг далі, сховавшись в хмарі пилюки...питання: накуй жуку ваші виїбони?)) |
@Korben Dallas , мот чи вел на швидкості від 20кмг повертає тільки контррулєнієм. Жука шкода (
|
@Sheridan ,розпиши мені той процес, бо я всіх жуків перечавив 😭
|
@Korben Dallas , вибач, бро, але в ютубі 100500 відосів. А я в потязі без інету практично (
|
Якщо що, я на моті з 13 років...як я до сих пір вижив без того контррулєнія, курвамать!?))
Додано через 1 хвилину Я вже один відос з велосипедом бачив...хуйня повна, як на мене,)) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:32. |