![]() |
@mansrzv, пятно пішло в школу. маю надію - на користь. чекаємо )))
Ти катаєш, бро? Можливість є? |
Не катав з початку війни ні разу(
Вот тут збираюсь посубліміроватись) |
У темі 1 додатків
Цитата:
Ти скрізь бачиш той каунтер, навіть там де його нема. У довгих його нема. Або бачиш його у воротах, або бачиш моменти помилок. У мене повно помилок, звісно, я ж не спортсмен, а просто хитрий дід, не більше:agree: Ти принципово не бачиш ні у кого таз внутрь, навіть там, де він просто кричить про себе. На фото Бріньйоне, яка зараз лідер на Кубку світу. І в топах вона вже рочків з 10 чи 15. Поясни, як ти тут знаходиш "каунтер" Зробити тест з "перекрутом" в тебе займе 30 секунд. Нема бажання, бо "нєувязочка вийдєт" :cry: |
Саня. В тебе ка ун те р! На аватарці, фотках, відосах. Тому шо Томмі тебе доламати не зміг.
|
Цитата:
|
У темі 2 додатків
Аватарки старі.
Тут теж каунтер? Розкажи, як ти його бачиш у мене. І де ти його бачиш у Бріньоне? |
@Skyclub, я на твоїй стороні, два на одного!
|
@Skyclub , і тут він є. Дивись куди внутрішнє стегно стирчить. Сань, це добре! Я собі взагалі скваре хочу катать. Він в мене на аватарці доречі
Додано через 4 хвилини Ой, друга фотка додалася. Для мене це складно, йду до Любомира - він все бачить |
Цитата:
Тепер набагато краще, ріаллі, тепер знайшовся супермен , справжній Гуру у Америці і всім треба катосити "як спорстмени Кубка Світу", не менше. Бо в Україні лішилось лише "півтора спортсмени, а Чеслав і Томмі ніколи кататись не вміли". Тому всім зараз бігти або до "іншого Валєри" або до Харба, бо інші недостатньо потужні, як виявилось:shock: Ден, внутрішнє стегно та невелика непараллельність гомілок- це до мізинця, а не до таза, якшо шо. Я виправлю і це, не бздо в каністру;) |
Така думка виникла:
Контрротація (СА) в класиці була обовязковою. Як ми робимо поворот для зупинки (hockey stop)?: провертаєм лижі поперек і врубаєм канти. Корпус при цьому має бути в контрротації, щоб канти ефективно залочились. Короткі повороти в класиці - це міні такі повороти для зупинки, тільки канти відпускаються до настання зупинки В карвінгових поворотах канти лочити не треба, нащо тоді контрротація?) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:40. |