![]() |
McDray March 03 - YouTube мое кино, я художник, я так вижу))))
|
Dr. Вьюга, ну тебя не понять... Катал ганебне знаряддя ночью, чтобы никто не видел. И тут же кино про это катание в свободном доступе. Это как понимать? :)
|
Сори за оф топ,хочу узнать как называется этот стиль ! https://vimeo.com/323280558?fbclid=I...cUWoCEftLSxLn4
|
Цитата:
Просто ньюскул 80 лвл. Очень классно отжигают :good: |
Цитата:
|
Цитата:
Best of ballet skiing, ski ballet - YouTube |
Розмова за "всім ходити траси" в темі http://extreme.com.ua/forum/kashpiro...82-lom-21.html трошки недоречна. А мій пост буде взагалі зайвим в тій темі. Тому, хай краще буде тут.:oops:
Цитата:
1. Тички для пересічного райдера майже не досяжні. Спробуйте проїхатись трасою, яку робили "не для вас"! Або, тре мати тички та уяву, як їх правильно виставити. І щоб перші не умикнули/позбивали поки ти ставиш останні. Або, тре опинитись в потрібний час в потрібному місці, а це дуже не просто.:( 2. Пересічного райдера тягне до тичок через звичайну цікавість. На кшталт "А що воно таке і що з цього буде???". Не пересічного, який впевнено і красиво виглядає на будь-якому схилі з будь-яким станом снігу тягне, як до нового горизонту "А щоб таке ще утнути?!". Але, для більшості це лишається одноразовою акцією через (див. п.1).:pardon: 3. Звісно, "...мне кажется очень важным именно контакт вешка/райдер.". Але після того, як пройдено та узгоджено з основним інстинктом більш важливі етапи. Такі, як смерека/райдер, бук/райдер, опора витягу/райдер... ну і звісно райдер/райдер. От тому, краще хай отой чарлік(?) пропускає.:agree: Тобто, якщо бути лаконічним: 1. Недоступність; 2. Недоцільність; 3. Небезпека. Що підштовхує до логічного висновку. Ходити траси тре вчитись 1. Цілеспрямовано. 2. Довго та старанно. 3. Якщо можеш багато і прагнеш більшого.:slalom: А нам, пересічним райдерам, я б запропонував таку вправу(?) чи квест(?)... Для розуміння, хто що може та хто ким керує.:) Для виконання нам треба взяти десь 100-120 метрів схилу середнього нахилу (десь, як 2А) та 5-6 смерекових гілочок (таких, що б за 40 метрів могли побачити на снігу). Гілочки втикаємо через умовні 20 метрів, строго вниз по схилу. Умови такі: 1. Від першої до другої гілочки зробити один поворот, від другої до третьої — два, Від третьої до четвертої — три, і т.д. до кінця; 2. Зупинятись не можна; 3. Кожен поворот має виглядати умовно, як літера "С". Два повороти — як "S" і т.д. Тобто, амплітуда максимальна, положення лиж на зв'язці поворотів максимально наближено до перпендикулярного, відносно лінії спуску. Все! Може здатись, що це дуже просто... Може бути... Але у мене, коли періодично це роблю, на "фініші" посмішка і тільки одне слово в голові... Ло-ша-ра!!! Пробуйте! Потім розкажете враження! А може і покажете...:good: З.І. Шкода, що тему про траси підняли наприкінці сезону, коли всі вже думають "про інше"...:( |
|
У темі 1 додатків
Ходить трассы это несомненно круто. Нам туристам хоть бы плуг правильно исполнять.
МЭТРЫ ! Плуг то пойдёт? Можно переходить к level 2? Вкладення 26398 Хотел вставить gif а оно не хочет , но @Lom как-то же вставлял ,;) |
Цитата:
І не треба ніяких gif-ов! МЕТРІВ тільки з пантелику збивати буде! Фото рулить!:good: То любому зрозуміло, що райдер з паралельних лиж хоче увійти в плуг! Жорстко так! Безкомпромісно! По пацанськи!:crazy: Сам нічого не пораджу, але добрі люди мені казали... що є такі дядьки... вводять в плуг з любої позиції!!! Правда, за помірковані гроші. Ну, сам розумієш...:oops: Процедура складна і трохи, як би це сказати... нетрадиційна? Зате відразу левел ап! Так шо мрії збуваються! потрібних людей тре знать! І гроші мати! З.І. Тримай внутрішню руку вище! Завжди!:agree: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:12. |