![]() |
"... зрозуміло, що райдер з паралельних лиж хоче увійти в плуг! Жорстко так! Безкомпромісно! По пацанськи!..."
😁😁😁😁😁 |
@masik_i_ko,:unknown::pardon:
|
Цитата:
Таки олдскульное упражнение с ящиком вискаря 100% установит их в правильном положении;) |
Цитата:
|
Цитата:
Ящик з віскарьом — то не олдскул! З "Столичною" чи "Гуцульською" на крайняк. Оце воно! Бушідо! Руки правильно не встановить, але накачає, факт!:good: |
Цитата:
|
"З.І. Тримай внутрішню руку вище! Завжди! Ото "З.І." стосується любого, хто свідомо потягнув руку для уколу палицею. Навіть, якщо це сталось вперше в житті!"
@holodok, разів десять перечитав. Не можу зрозуміти, що викликало питання "Укол-зло?"??? Якесь слово? Словосполучення? Речення?:unknown: Звісно, це мій косяк, якщо таке питання виникло. Тому дуже прошу дати відповідь! Дякую!:oops: І, звісно ж, укол не зло! Це добро! Величезне та корисне добро!:good: Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты @sanyana , Укол есть на следующей и ещё двух фото после этой. ЗІ То мабуть я щось не те зрозумів. Внутрішня рука на тому фото -ліва? |
Цитата:
|
@sanyana ,
:good:стовідсотково згоден. Таки треба брати ящик;) От і порозуміння де укол і чому не зло |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:11. |