Цитата:
Коментар від jurabike
(Коментар 185385)
2 Wolf
з такорю кількістю сарказму в запрошенні форумчани, навряд чи, кинуться шикуватись в чергу аби Вас вчити. Це ж треба відірвати себе коханого від любимого заняття і дивитись як інша людина їздить в плузі. А інші в цей час весело розбивають краї чи карвлять по вельвету. Хоча може той сарказм був направлений на курорт\школу чи мєсних інструкторів. А це вже давно вважається моветоном. Тільки тому і я собі дозволив трохи сарказму.
А якщо по темі, то я не вважаю себе крутим райдером який може правильно вчити іншу людину. Для цього є школи - буковельска чи АСС чи Чеслав.
Якщо таки цікавить навчання в лижній школі , то дам телефони правильних інструкторів. АСС на Букі не працює , вони в ПДБ, чи Чеслав уже відкрив школу не знаю.
|
Я дуже сильно вибачаюсь...але я вас не розумію, де я був саркастичний??? Просто цікаво було чи хтось відгукнеться, цікавили люди на широких лижах, може я по браку досвіду неправильно виразився, ше раз вибачаюся...це без сарказму...про інструкторів сказав бо думаю ціни захмарні...
На рахунок слів коханого, плуг, інші лижники...я вопше ніц не поняв :crazy:...ну крім того що це типу на тему що я щоссь з себе ставлю...я би обідився, але схоже ми просто непорозумілися...
Додано через 32 хвилини
Давайте почнем з початку:
Я лижник початківець, хочу прогресувати, з радістю познайомив би ся з досвідченим райдером, який би подивився на мою техніку, вказав найгрубші помилки, дав пораду тощо...бажано людина на широких лижах...
Чому не інструктор? Та можна й інструктор якщо ціна адекватна, я просто не в курсі цін а бабло на голову не сипеться
Чому на широких лижах? Думаю такий райдер більш універсальний і його цікавіше буде слухати
Зустрів би ся в неділю 16, бо 15 сам буду ставити дівчину з досвідом 0 в плуг і може трошки різаний поворот...
|