Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Карвинг: техника катания (https://extreme.com.ua/forum/105-karving-tehnika-kataniya/)
-   -   Правильно кататься (https://extreme.com.ua/forum/karving-tehnika-kataniya/34-pravilno-katatsya.html)

Wolf 10.12.2012 22:05

Незнав де написати...надіюсь тут почують)))

15-16 планую бути на буці, 15 буду дівчину ставити в плуг..
16 хотів би зустрітись з кимось з крутих форумчан, може мєсні якісь (нє нє, я не про інструкторів). Якщо є бажаючі, може би спустились разок два, подивитись на мої найгрубші помилки, дати пораду (чи то розраду )) ), підказати щось і тд...
Трохи вже скажу про себе - ставили на лижі 3 роки тому, але фактично катав регулярно тільки минулого сезону, стараюсь швидко вчитись...буду на твінах (див. споряга), тому надіюсь зустрітись з чуваком не карвером а більше все таки різностороннім (фрірайд, ньюскул) ))) скажу шо на твінах з рокером буду вдруге в житті...незнаю шо з того вийде))

Короче якщо хтось готовий поділитись досвідом, you are welcome))

jurabike 10.12.2012 22:51

В цю неділю по схилах найкрасивіше карвили фрірайдери на лопатах, трохи дивні вимоги до тренера. Найкраще би Вам підійшов Юра Дербах , він і по цілині валить і трьохи і беки. Та на жаль , в нього є великий недолік - він мєсний інструктор. І карвер. А такі 100 % не гідні ставити Вас до плугу.

Wolf 10.12.2012 23:00

Мене до плугу не треба, а як на рахунок вас?)) Я би не проти якщо у вас є час і бажання)) Або хоч познайомите з тим Юрою, якщо не дуже дорого то можна взяти урок...Мені друг впринципі радив АСС або інструктора з буку але хорошого. АСС думаю...може в лютому вийде...а на рахунок хорошого інструктора то хз звідки мені знати який то хороший...

Albertowych 11.12.2012 09:48

Цитата:

Коментар від jurabike (Коментар 185226)
В цю неділю по схилах найкрасивіше карвили фрірайдери на лопатах, трохи дивні вимоги до тренера. Найкраще би Вам підійшов Юра Дербах , він і по цілині валить і трьохи і беки. Та на жаль , в нього є великий недолік - він мєсний інструктор. І карвер. А такі 100 % не гідні ставити Вас до плугу.

Юра, а чого ти відмовляєшся? Людина дозволяє тобі себе повчити, тобто визнає в тобі крутого форумчанина, а ти ... якось тормозиш і не кидаєшся з радістю економити гроші такому чудовому хлопцю.
:D :agree:

Wolf 11.12.2012 10:01

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 185282)
Юра, а чого ти відмовляєшся? Людина дозволяє тобі себе повчити, тобто визнає в тобі крутого форумчанина, а ти ... якось тормозиш і не кидаєшся з радістю економити гроші такому чудовому хлопцю.
:D :agree:

Та як прийдеться то й заплачу, лиш би толк з того був...:agree:

jurabike 11.12.2012 14:18

2 Wolf

з такорю кількістю сарказму в запрошенні форумчани, навряд чи, кинуться шикуватись в чергу аби Вас вчити. Це ж треба відірвати себе коханого від любимого заняття і дивитись як інша людина їздить в плузі. А інші в цей час весело розбивають краї чи карвлять по вельвету. Хоча може той сарказм був направлений на курорт\школу чи мєсних інструкторів. А це вже давно вважається моветоном. Тільки тому і я собі дозволив трохи сарказму.
А якщо по темі, то я не вважаю себе крутим райдером який може правильно вчити іншу людину. Для цього є школи - буковельска чи АСС чи Чеслав.
Якщо таки цікавить навчання в лижній школі , то дам телефони правильних інструкторів. АСС на Букі не працює , вони в ПДБ, чи Чеслав уже відкрив школу не знаю.

Bob_Kneissl 11.12.2012 14:27

Цитата:

Коментар від jurabike (Коментар 185385)
2 Wolf

з такорю кількістю сарказму в запрошенні форумчани, навряд чи, кинуться шикуватись в чергу аби Вас вчити. Це ж треба відірвати себе коханого від любимого заняття і дивитись як інша людина їздить в плузі. А інші в цей час весело розбивають краї чи карвлять по вельвету. Хоча може той сарказм був направлений на курорт\школу чи мєсних інструкторів. А це вже давно вважається моветоном. Тільки тому і я собі дозволив трохи сарказму.
А якщо по темі, то я не вважаю себе крутим райдером який може правильно вчити іншу людину. Для цього є школи - буковельска чи АСС чи Чеслав.
Якщо таки цікавить навчання в лижній школі , то дам телефони правильних інструкторів. АСС на Букі не працює , вони в ПДБ, чи Чеслав уже відкрив школу не знаю.

Чеслав буде на Буковелі з 10 лютого:agree:-10.02-15.02.2013 bukovel.com Украина

Wolf 11.12.2012 16:52

Цитата:

Коментар від jurabike (Коментар 185385)
2 Wolf

Я дуже сильно вибачаюсь...але я вас не розумію, де я був саркастичний??? Просто цікаво було чи хтось відгукнеться, цікавили люди на широких лижах, може я по браку досвіду неправильно виразився, ше раз вибачаюся...це без сарказму...про інструкторів сказав бо думаю ціни захмарні...

На рахунок слів коханого, плуг, інші лижники...я вопше ніц не поняв :crazy:...ну крім того що це типу на тему що я щоссь з себе ставлю...я би обідився, але схоже ми просто непорозумілися...

Додано через 32 хвилини

Давайте почнем з початку:
Я лижник початківець, хочу прогресувати, з радістю познайомив би ся з досвідченим райдером, який би подивився на мою техніку, вказав найгрубші помилки, дав пораду тощо...бажано людина на широких лижах...
Чому не інструктор? Та можна й інструктор якщо ціна адекватна, я просто не в курсі цін а бабло на голову не сипеться
Чому на широких лижах? Думаю такий райдер більш універсальний і його цікавіше буде слухати

Зустрів би ся в неділю 16, бо 15 сам буду ставити дівчину з досвідом 0 в плуг і може трошки різаний поворот...

Gagaryn 11.12.2012 17:19

Выложи видео по возвращению, когда начинающий ставит чайника в плуг это всегда интересно.

Wolf 11.12.2012 17:49

Та я не такий вже й начинаючий...вчився на погарі, катав на захару, тростяні, пилипці, буковелі...і то по кілька разів

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:53.