Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Кашпировские онлайн (https://extreme.com.ua/forum/34-kashpirovskie-onlain/)
-   -   К: Igrus (https://extreme.com.ua/forum/kashpirovskie-onlain/1223-igrus.html)

Korben Dallas 05.01.2024 21:01

@Sheridan , він то не зробить))

Sheridan 05.01.2024 21:02

@Korben Dallas , провокуєш?

Korben Dallas 05.01.2024 22:11

@Sheridan , так))

Sheridan 05.01.2024 22:12

@Korben Dallas , кого? )

igrus 22.01.2024 08:05

Добре що все нарешті змінюється. Головний зміни мають бути в голові. З голови починаються м'язові та рухливих зміни.. ;)

Ну і про сині галіфе.. по справі..)))

Log into Facebook

Ну і деталі в уповільненому..

https://youtu.be/lJ1KJfC8hrw?si=tYZplOCRd8ACXghV

igrus 22.01.2024 10:54

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 420683)
По справі - хтось на широких лижах сидить на дупі на грані падіння на дупу.
Та їде на внутрішній, завалюючись на ній корпусом так, ніби їде на одній нозі без зовнішньої лижи.
Як твої "квадротріцепси", судома не вхопила?

браво!
це дуже доречний допис, бо справді так мае це все виглядати..! та і виглядає..!!
я спецом загальмував ті дві дуги (якшо можно це так звати)
яле на справді то тільки так виглядає, бо ніяки мязи в мене не болять, та не горять)) , то є така техника, катання з великими задніками лиж..
стійка там зовсім не "задня" а пяти лыж дуже занурені в сніг, і я їду майже на них..
Але биомеханика вирішує. та без 3D уяви то складно розуміти.. ;)
головне там нема статики блокування суглобів та мязів, і под музичку я таки гарно їду, не нппружкюсь особливо, просто в кайф как кажуть.. чого і всім бажаю!!

igrus 22.01.2024 11:39

добра бойова пропаганда!)
доречі є ше один дописувач з цого форуму, який володів (та і володіє нею дуже гарно!) елементами пропоганди на свідомість.. :))
та він теж, як і ти блокований на ФБ в мене, назавжди блокований.. як би не хотів зминити статус завжди буде блоковані мною.. бо в мене нема більше кого блокувати :)))
бздить, не бздить.. слова якогось діда, лишайся в тому, та і тобі личить.. :)))

igrus 22.01.2024 11:45

на мене це не діе..
до друга свого з обнімашками, пліз.. ;)
Я то знаю які цілі в твого друга, а твої мені не відомі.. якось дивно, дуже дивно.. 🤔

igrus 22.01.2024 13:05

і про суглоби та блокірлвки.. :))
які суглоби блокє стійка?
якшо по суті справи, то во фрірайд цей суглоб, що заблоковано положенням тіла, хоча і він в мене не заблоковано зовсім, не грає ниякоі ролі в павдер і, ну на буграх то звісно так шо вліяє..
з цього і існуе вибір техник до застування в окремих випадках схилу та ситуацій, а не гребсти під то, шо мені гуру каже :)))
то треба мати уяву, чи розуміти в чомусь..
тре вівчати науки анатомия, физиология, биомеханика, лфк та інші.. щоб давати на окремий випадок свій, дуже корисний, коментар.. :))
А то я понаберався щось корисного, а де дати йому дорогу в діло, щось позабув..
але ліплю до всього, авось хто і помітить мої новопридбанні думки..
так то виглядає, від того, що я бачу..
Але буде від того користь суспільству, чи особистості? то час покаже.. якшо ше перезимуемо і наступне літо.. ;)

Додано через 3 хвилини

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 420692)
У всіх лижників одна ціль. Краще(легче, безпечніше) катосити та ділитись реальним досвідом з друзями. Все інше - балачки

для кого-то гроші головне, для мене вже теж..
ніяких думок безкоштовно!
насправді зі сл. зими може і офіційно!)
за твої гроші, - мій досвід..
це дуже допомога в різних незрозумілих сітуацій ;)

Додано через 6 хвилин

і ще одне, якшо буде таке, то в буко шклі навчання тільки по методичке, ніяких своїх думок та рухів..
методіка бука не така вже і погана, як по це думають, хоча це теж треба розуміти.. ;)

igrus 22.01.2024 13:54

У темі 1 додатків
Вкладення 47315
я теж приймаю поради від друзів лижникив, не виходити сьогодні на схил..
Але не втримався за такої погоди, до 16.30 не зашкодить.. ;)

Sheridan 22.01.2024 15:47

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 420686)
то є така техника, катання з великими задніками лиж..

Що таке великі задніки лиж?

igrus 22.01.2024 16:01

У темі 3 додатків
Вкладення 47316

Вкладення 47317

Вкладення 47318
хде тут задня стійка?)))
про центровку своїх лыж я писав 100разів, про сети та рокер 2
я брав поради сет морісона та райдерів, шо рожали рокер 2 пару років поспіль..
Я це розумію, я це приняв, я тим задоволений..
яле не часто виходить прокатати.. но.. це мій досвід, и теж монетозіруеться ;)

Sashko 23.01.2024 14:29

На фотках гарно видно сепарацію - голова стабільно дивиться вниз. поки тіло задає кути. тілу трошки не вистачає вертикальної роботи.

В цілому у проїзді відсутній те, що англомовні лижники називають flow. або просто цей флоу мені не зрозумілий. якщо знайти на форумі проїзди майже 10 річної давнини - з форумчанами по закритим але дуже засніженим трасам буковеля, то можна подумати, що стався регрес.

igrus 23.01.2024 15:20

@Sashko ,дякую, ще ввечері трохи со словником росшифрую ваш допис.. ;)
ше мені казали, що нема помпування.. то коли ідешь на вузьких лижах по павдер, треба помпування робити підложку, але я не люблю робити зайвих рухів, нащо.. якшо і так їде :)))
в пухляку ше безліч техник, які хотілось би засвоїти.. яле..)))
треба щось показати, до чого звик.. та і пухляк так рідко буває.. на ратраку за 100$ не дуже так навчання легке для кішені :)

Додано через 17 хвилин

то коли акцентуешся на роботі ніг, то руки, вертикальна робота, та инше живе своїм життям 🙄
Але я вже це відчуваю, і на видео то підтвержує..
якшо хочешь щось акцентувати, треба друге зв'язати чи палицями, чи яким небудь чином, але не давати їм вільно рухатись..

23 января 2024 г. - YouTube

Sashko 23.01.2024 15:41

ну мій перший коммент саме про сепарацію був жартівливий)

На мій погляд все таки корпус має бути стабільний, а ноги виконувати всю роботу. Але, аби подобалося)

А от останній відос з траси дуже класний. не віриться, якщо чесно, що на трасі та в пухкому одна й та сама людина катає)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:40.