![]() |
@Sheridan , він то не зробить))
|
@Korben Dallas , провокуєш?
|
@Sheridan , так))
|
@Korben Dallas , кого? )
|
Добре що все нарешті змінюється. Головний зміни мають бути в голові. З голови починаються м'язові та рухливих зміни.. ;)
Ну і про сині галіфе.. по справі..))) Log into Facebook Ну і деталі в уповільненому.. https://youtu.be/lJ1KJfC8hrw?si=tYZplOCRd8ACXghV |
Цитата:
це дуже доречний допис, бо справді так мае це все виглядати..! та і виглядає..!! я спецом загальмував ті дві дуги (якшо можно це так звати) яле на справді то тільки так виглядає, бо ніяки мязи в мене не болять, та не горять)) , то є така техника, катання з великими задніками лиж.. стійка там зовсім не "задня" а пяти лыж дуже занурені в сніг, і я їду майже на них.. Але биомеханика вирішує. та без 3D уяви то складно розуміти.. ;) головне там нема статики блокування суглобів та мязів, і под музичку я таки гарно їду, не нппружкюсь особливо, просто в кайф как кажуть.. чого і всім бажаю!! |
добра бойова пропаганда!)
доречі є ше один дописувач з цого форуму, який володів (та і володіє нею дуже гарно!) елементами пропоганди на свідомість.. :)) та він теж, як і ти блокований на ФБ в мене, назавжди блокований.. як би не хотів зминити статус завжди буде блоковані мною.. бо в мене нема більше кого блокувати :))) бздить, не бздить.. слова якогось діда, лишайся в тому, та і тобі личить.. :))) |
на мене це не діе..
до друга свого з обнімашками, пліз.. ;) Я то знаю які цілі в твого друга, а твої мені не відомі.. якось дивно, дуже дивно.. 🤔 |
і про суглоби та блокірлвки.. :))
які суглоби блокє стійка? якшо по суті справи, то во фрірайд цей суглоб, що заблоковано положенням тіла, хоча і він в мене не заблоковано зовсім, не грає ниякоі ролі в павдер і, ну на буграх то звісно так шо вліяє.. з цього і існуе вибір техник до застування в окремих випадках схилу та ситуацій, а не гребсти під то, шо мені гуру каже :))) то треба мати уяву, чи розуміти в чомусь.. тре вівчати науки анатомия, физиология, биомеханика, лфк та інші.. щоб давати на окремий випадок свій, дуже корисний, коментар.. :)) А то я понаберався щось корисного, а де дати йому дорогу в діло, щось позабув.. але ліплю до всього, авось хто і помітить мої новопридбанні думки.. так то виглядає, від того, що я бачу.. Але буде від того користь суспільству, чи особистості? то час покаже.. якшо ше перезимуемо і наступне літо.. ;) Додано через 3 хвилини Цитата:
ніяких думок безкоштовно! насправді зі сл. зими може і офіційно!) за твої гроші, - мій досвід.. це дуже допомога в різних незрозумілих сітуацій ;) Додано через 6 хвилин і ще одне, якшо буде таке, то в буко шклі навчання тільки по методичке, ніяких своїх думок та рухів.. методіка бука не така вже і погана, як по це думають, хоча це теж треба розуміти.. ;) |
У темі 1 додатків
Вкладення 47315
я теж приймаю поради від друзів лижникив, не виходити сьогодні на схил.. Але не втримався за такої погоди, до 16.30 не зашкодить.. ;) |
Цитата:
|
У темі 3 додатків
Вкладення 47316
Вкладення 47317 Вкладення 47318 хде тут задня стійка?))) про центровку своїх лыж я писав 100разів, про сети та рокер 2 я брав поради сет морісона та райдерів, шо рожали рокер 2 пару років поспіль.. Я це розумію, я це приняв, я тим задоволений.. яле не часто виходить прокатати.. но.. це мій досвід, и теж монетозіруеться ;) |
На фотках гарно видно сепарацію - голова стабільно дивиться вниз. поки тіло задає кути. тілу трошки не вистачає вертикальної роботи.
В цілому у проїзді відсутній те, що англомовні лижники називають flow. або просто цей флоу мені не зрозумілий. якщо знайти на форумі проїзди майже 10 річної давнини - з форумчанами по закритим але дуже засніженим трасам буковеля, то можна подумати, що стався регрес. |
@Sashko ,дякую, ще ввечері трохи со словником росшифрую ваш допис.. ;)
ше мені казали, що нема помпування.. то коли ідешь на вузьких лижах по павдер, треба помпування робити підложку, але я не люблю робити зайвих рухів, нащо.. якшо і так їде :))) в пухляку ше безліч техник, які хотілось би засвоїти.. яле..))) треба щось показати, до чого звик.. та і пухляк так рідко буває.. на ратраку за 100$ не дуже так навчання легке для кішені :) Додано через 17 хвилин то коли акцентуешся на роботі ніг, то руки, вертикальна робота, та инше живе своїм життям 🙄 Але я вже це відчуваю, і на видео то підтвержує.. якшо хочешь щось акцентувати, треба друге зв'язати чи палицями, чи яким небудь чином, але не давати їм вільно рухатись.. 23 января 2024 г. - YouTube |
ну мій перший коммент саме про сепарацію був жартівливий)
На мій погляд все таки корпус має бути стабільний, а ноги виконувати всю роботу. Але, аби подобалося) А от останній відос з траси дуже класний. не віриться, якщо чесно, що на трасі та в пухкому одна й та сама людина катає) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:40. |