![]() |
Цитата:
Цитата:
|
Мене завжди приколює один форумчанин, який вважає, що якщо він аматор, то і всі інші повинні бути аматорами...
Додано через 18 хвилин Я тут знаю, як мінімум, п'ятьох професійних гірськолижних інструкторів, наприклад... |
Цитата:
Хто в нас на форумі крутий професійний інструктор? будь ласка, з фото цих хлопців у каталці, та з фото його учня :oops: Бо я взагалі знаю із справжніх профі, бачив як вони катають і як вони вчать -- Томас, Чеслав, Бульдозер. Скоріш за все, мало знаю. Бо вони тут не тусять. Я , можливо, не дуже розумію слсово АМАТОР, тоді вибачаюсь, наперед,:friends: Шерлок Холмс-профі? Чи аматор? Бо він себе вважав аматором? Аматор-любітель російською, чи ні? І мова йшла про лижників-рівень катання(це спорт або інструктор рівня Бойчука), а не про інструкторів, що вчать плугу та декоративному карвінгу. Тоді нас тут багато профі :ROFL: |
@Skyclub ,Саша, ти ж дорослий вже)
|
Я - так. Тому не соромлюсь фото-відео себе та своїх учнів. І тверезо оцінюю свій рівень. А якщо так, то і оточуючих маю шанс оцінити тверезо. Комусь і лом-інструктор. Когось і пацанецький навчить карвінгу:oops:
|
Сергій Гутієв, Лом, Мік, Адольф, я - кожен з них має відкриту лижну категорію і на бейджику вказано "гірськолижний інструктор" - це аматорство?) Думаю, що ні. І перестань требувати відео з учнями, то смішно трохи і не професійно з твого боку.
Додано через 2 хвилини @Skyclub , я кожного сезону, в середньому, "виробляю" біля 400 учнів, мені їх знімати на відео?)) Додано через 3 хвилини Цитата:
|
Юре не зачем было выкладывать фото, они не о чем.. лучше бы потратил это минуты на более полезные занятия на снегу, даже в плане психики..
тоесть если лыжник не простоял в сезоне как мин 15-20 дней на лыжах ничего полезного не случится с ним, хотя если эти 20 дней потратить на прогресивное катание, то результат он и так почувствует без разных фото или видео. както раньше живее была суть разбора.. снять видео и повынимать с него лучшие кадры.. ну может это и цель, но суть останется.. Я думаю, что на день так 3-4й он бы показал бы уверенное турист катание, так как ещё иа школа присутствует.. ;) о вот если бы он провел зиму в чудесных доломитах дней так 60 на снеге.. и его катание никак не поменялось, то тогда да.. можно и по журить хозяина топика, и задать вопрос.. почему?. что мешало? ютуб заблочен? :))) Так шо Пожелаем Юре скорейшей свободы от дел и уделять себе немного времени, какого к сожалению сейчас очень трудно поиметь.. ;) Добавлено через 7 минут @Korben Dallas ,ты меня учил... а сам?)) они это не поймут, у них нет критериев.. понимают только те, кто за это ПЛАТИТ!!! А ПОТОМ ВОЗВРАЩАЮТСЯ И ТРЕБУЮТ Валеру... :)) и платят вновь.. ;) профессия и заключается в том, кто заказывает профи для себя... и заметь.. лишь не многим не нужна рекламма! выдохни и смотри мимо... ;) |
Це ти сплутав спортсменів з інструкторами :))))))))))))))))))))
Я дав КОРОТКИЙ та ПОЗИТИВНИЙ комент людині по фото. Яку я не знаю. Це ж Кашпіровські. Помітив невеличку помилку-внутрішня. Написав, що ми всі робимо цю помилку. Натякнув, що якщо не спортсмен на змаганнях -то це взагалі не проблема. для задоаолення у вільному катанні. Це був короткий комент по темі, нє? Хтось влаштував, як завжди робив ведмедик-коуч- розпочав "прєнія" нє по тємі. Слово аматор зацепило? То вибачаюсь. Є профі с ФІС кодом(спортсмени) і є аматори. До чого тут інстуктори, 5 шт? Ти бачив рівень катання Лома? аматор 90-тіих Адольф не висить на форумі. Серьога Гутіев також. Він взагалі фрирайдер. Твої 400 дівчаток 2 години у плузі-це таки аргумент, вибачаюсь. Ти такі профі. Але мова йшла про рівень катання. Це ж Кашпіровські. Про відкриту категорію. Мова про С Буковелю? І до чого це в Кашпіровських? Про фото -відео інструкторів та учнів? Ги :ROFL::ROFL::ROFL: Вони шукають те, чого нема, щоб довести , що його не існує. |
@3dss ,та да...мовчу))
Додано через 2 хвилини @Skyclub , гарного дня! Зустрінемось на схилах!) |
Игрус, не имея возможности общаться вживую, у меня все больше риск сорваться и послать тебя подальше с твоими смешными оценками и наставлениями.
Я конечно совсем не поменялся за 52 дня на снегу и ты именно тот человек, который способен это оценить:ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL: что вы за люди, а? Человек выложил фото с катания в Кашпировских-просил комментариев. Я дал позитивный. И все равно срач:shock: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:07. |