Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Кашпировские онлайн (https://extreme.com.ua/forum/34-kashpirovskie-onlain/)
-   -   К: yuraja (https://extreme.com.ua/forum/kashpirovskie-onlain/12896-yuraja.html)

Sheridan 03.04.2023 17:30

@yuraja , де Ігрус, там і срач і заздрість )

Цитата:

Коментар від yuraja (Коментар 418893)
А тут що не так?

Різний кут закантовки (виглядає як ця нова тема з ботами), і для цього радіусу внутрішнє плече має бути вище

yuraja 03.04.2023 17:43

@Sheridan , ну ж це правильно? 60/40, 70/30?
Я по носкам і головкам кріплень бачу що різні, но а прогин лижі? Ще бачу, до того що ти написав, що корпус тре наружу ще подати. Тут добре видно бо є дві візуальних площини, схил і палка. Вони паралельні.

3dss 03.04.2023 17:45

я понимаю, что форум превращается в некую дичь..
Но вы хоть слово Харб не впутывайте в это недоразумение.. :))
Я конечно не против быть анти.. но не анти Харбовцем точно нет.. :)))
Ну блин, аж интересно шо получится в итоге 🤔

Добавлено через 5 минут

и это, чем больше в лес, тем больше будет ценник из него выйти.. 🙄
и это, пока бесплатные советы :))
для немногих только за кеш уже сейчас.. :)))

yuraja 03.04.2023 17:49

@3dss , ну чим далі в ліс тим цінник не зміниш😅, він один, і платити ти його точно не будеш😁. Нам не по 20 років

3dss 03.04.2023 17:54

@yuraja ,и тебе совет
ничего крутить не надо, все было прикручено до тебя Господом Богом ...
Просто надо найти покой и расслабься, и не узнаешь своих возможностей после..
А вот покой в движении надо поискать, головой тоже понять откуда и где.. :)))

yuraja 03.04.2023 18:06

@3dss , ну в мене був покій і розслабон, поки не почались "невесомиє стопи" ,боль в ж..., Ягодицях і якійсь третій нозі.
Ігрорь, вибач, но те що я бачив 3-5 років назад, і те що кусюнчиками проскакує зараз, це дві веееееееликих різниці. Сциш швидкості? Вік? Признай і не борись з цим. Да я сцю швидкості. І що? Закидаєте мене гівняшками? А ви спробуйте попасти😛.
Міняйся друже. Не будь категоричним.

Lyubomyr 03.04.2023 18:09

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 418866)
Є профі с ФІС кодом(спортсмени) і є аматори.

Варто розділяти. Лижі особливі тим, що ми обмежені в часі на снігу. Тож інструктори, які мають 100 днів на сезон зовсім в інших умовах ніж аматори, які мають 10-50.

3dss 03.04.2023 18:21

юра, ты под пропагандой, ты совершенно не в курсе того, о чем я понял с твоего сообщения выше.. ты не в змозі цє розуміти.. бо ты фоткаешь себе на аватар :)))
в этой теме я пишу ещё, так как не хочу, чтобы люди велись на тупую, даже не аматорскую пропаганду..
Если у лыжника напрочь отсутствует горнолыжная стойка, при катании мнимого короткого поворота есть грубейший дисбаланс в соотношении частей тела к ЦМ при выполнении основной физ деятельности!
Я просто хочу уберечь мозги и глаза от такой дичи, чтобы отдыхать на курорте, а не смотреть на ужосы пропагандистов этих недоразумений и дисбаластов в природе катания человеком разумным 😇

yuraja 03.04.2023 19:14

@3dss ,

Добавлено через 1 минуту

@3dss , то яка, в твому розумінні, правильна гірськолижна стойка??? Візуально. Не словами?

Добавлено через 57 секунд

@3dss , або розбір чийогось проїзду, що не правильно.

Skyclub 03.04.2023 19:47

Цитата:

Коментар від yuraja (Коментар 418892)

А прикол в тому, що на цьому фото майже все ТАК!:good:
Те, що трохи не так, ще менше важливо, ніж на попередньому фото.
Хороша зовнішня нога, хороша зовнішня рука, хороша ангуляція, нема Х.
Нема чого слухати того :friends:, хто каже, що треба ноги ширше.
Бо не треба.
Треба внутрішню ногу у повороті потихеньку тягти вгору(нєвєсома стопа:ROFL:), а зовнішню відштовхувати(вєсома стопа :good:) -просто, як велосипед, на вєліку ніхто чомусь не роздвигає ноги. Саме такий рух.

І не треба слухати ведмедиків коучів :cry:.

Якщо по Марніцу -то внутрішнє плече та рука -вищє, і внутрішня рука відводиться назад до краю сектору зору- і цей рух дуже допоже закрити поворот. Якщо по Харбу-то не треба.
Якщо по Марніцу -то погляд не на камеру, а внутрь поворота. і це кращє, ніж по Харьбу(не треба) , бо це навіть з точки зору здорового глузду кращє - бо звідки може з.явитись лом, або дитина, або клятий бордер, що їже поерек схилу, а з долину ніхто не виникне раптово.

Про стойку -краще спитати у Марніца:secret:
А він не буде заливати про космос та хруст, а просто скаже
-поза голкіпера
-підстрибни, та запамятай позицію після приземлення- от так і їдь

Ми всі стоїмо ВИЩЄ, ніж треба і втрачаємо час у перекантовці на дурне сгибання-розгибання.
Бо ми таки аматори :ROFL::ROFL::ROFL:
і якщо катати по 7 годит на день, то так просто легше. Погана звичка

Добавлено через 8 минут

Цитата:

Коментар від Lyubomyr (Коментар 418907)
Варто розділяти. Лижі особливі тим, що ми обмежені в часі на снігу. Тож інструктори, які мають 100 днів на сезон зовсім в інших умовах ніж аматори, які мають 10-50.

Ось ти і підтвердив мої слова - ми аматори, юо 10-50 днів.
Але тоді ми з Валерою експерти, бо в мене таки 52 вийшло:oops:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:02.