![]() |
@Korben Dallas, вправа з категорії на коврику, або паркеті.
Побрібна книга, або дошка. Ставши однією ногою на книжку не згинаючи ногу іншу відпустити до підлоги(ногу). Доторкнувшись до підлоги спробуй стати вагою на нижню ногу. Та, що на книзі має бути пряма. Цей рух в тазику і буде перенесення ваги для ранньої закантовки, без рухів плечей. Після того, як переступив на нижню, верхню можна ослабити, і спробувати кантувати(фантом) навіть п'яту піднімати не потрібно. Авторство моє. :beer: |
@Mik ,бля, це якесь збочення))) Звідки в мене тут книги?...я не читаю))) Хіба що, в Дена взяти його нову камасутру)))
Додано через 32 секунди І відеокасету🤣 |
@Korben Dallas, візьми методички, хоч якась користь з них.
|
Цитата:
это массовый подход к обучению и методички пишут не глупые люди.. ;) А по поводу изменение на одной из ног расстояния до опоры полезная штука, буквально недавно был практический случай, у инструктора новые ботинки, завтра перездача на кат В+.. советую ему вынуть стельки для более комфортного чувства стопы, даби усваивать полученные навыки после упражнений он вынимпет только одну стельку с проблемной ноги.. проезд 4-5 поворотов и у него истерика... он совершенно не может управлять лыжами в повороте, не то, что осваивать новое.. конечно возвращает стельку на место и докатывает упражнения и день в целом.. А для меня новое упражнение в копилку, так как этот срыв симметрии в балансе очень может помочь в целом тренировки кинематики искусственно созданной проблемы.. работе мышц на не стандартное асиметричное реагирования от снега Так что на методичку наступить то можно, но тётку без стельки в ботинке можно и потерять навсегда, как будующего лыжника ;) |
@3dss, катати без устілок не потрібно. Ця вправа для переступання з ноги на ногу без зміни положення верхньої частини тіла. З цього руху, точніше, це і є ангуляція.
|
|
Дивно що тільки мій лайк під відосом ( вже набагато краще, але не павер. Валєра, ти важиш вдвічі менше за мене. Їбаш, поки маєш можливість.
Бліззард задиш собі. Вони тобі личать |
@Sheridan ,згоден, мені самому хочеться більше динаміки і агресії))
|
@Korben Dallas , трєнєр заважає? Бєгі!
|
@Sheridan ,навпаки, допомагає)) Практики треба більше, торік я карвінг катав навіть по 5f, а зараз злвсім мало((
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:08. |