Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Кашпировские онлайн (https://extreme.com.ua/forum/34-kashpirovskie-onlain/)
-   -   К: Tregub (https://extreme.com.ua/forum/kashpirovskie-onlain/13327-tregub.html)

Sheridan 14.05.2024 10:17

У темі 1 додатків
У Валери не дуже є час (та й сенс) писати на гірськолижний форум, що таке БЗВП і як він там вигрібає. Тому я буду копіпастити його пригоди сюди для тих, хто його любить і поважає.

Нічого секретного не буде, канєш. Але фотки трушні. Пишаємося тобою, бро!

Вкладення 47579

@Korben Dallas: "Майже два тижні БЗВП.

За цей час я встиг адаптуватись до нового середовища існування, до остаточного розуміння того, що ти тут робиш і навіщо то потрібно. Тут ти просто робиш свою роботу, твоя робота - то навчання. Справжнього воїна, звісно, з тебе тут не зліплять, але ти отримаєш мінімальну базу і навички, які знадобляться в недалекому майбутньому. Я ще весь цей двіж сприймаю, як перевірку себе на витривалість, стресостійкість та іншу цікаву хрінь.

Всі запитують як тут?...Та чудово все! Як пластунівський табір!😁 Спиш в наметі, в лісочку...пташички співають, чисте повітря...просто казка якась!🤗 Головне тут зрозуміти і усвідомити, що тут всі рівні, у всіх одна ціль і одні задачі, тут всім пох, ким ти був там, тут ти просто частина всього цього механізму...як цей механізм працює, я промовчу, корпоративна етика...😁

Так що, все чудово, відпочиваю і навчаюсь чомусь новому, цікавому і корисному🤗

Далі буде...обійняв🤗"

Korben Dallas 14.05.2024 17:20

@Sheridan , настав таки час мій гірськолижний нікнейм перетягти в військовий позивний))

Sheridan 14.05.2024 18:19

@Korben Dallas , це просто взагалі. Топаєш на шеврон ком уа чи інший, замовляєш, ліпиш, корбен даллас

Barkas 16.05.2024 18:30

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 422191)
@Sheridan , настав таки час мій гірськолижний нікнейм перетягти в військовий позивний))

досі чекаю дивіденди .... тепер вже за псевдо
PS псевдо - військовий позивний
:friends:

PS 2 Корбен даллас дуже довго залишать або Корбен або Даллас:ROFL:

Korben Dallas 16.05.2024 19:04

@Barkas , якось розрулимо з тобою цю ситуацію ;)

Curry 25.05.2024 11:01

Цитата:

Коментар від Barkas (Коментар 422198)
Корбен або Даллас

Оце так позивний буде - "Корбен Або Даллас" :)

P.S.: хотіла просто поставити + до повідомлення від 14.05, але чому він не ставиться. Є на форумі певні часові обмеження?

Sheridan 25.05.2024 11:24

@Curry , 48 чи 72 години, не пам'ятаю. Років 15 тому встановлено

Sheridan 26.05.2024 08:33

У темі 1 додатків
Каже, що все добре

Вкладення 47607

Sheridan 30.05.2024 16:30

У темі 1 додатків
Ех, бро 🥲

Вкладення 47625

Інста Валери тут
Valeriy Tregub (@tregub_valeriy) • Instagram photos and videos

Korben Dallas 03.06.2024 18:30

@Sheridan , таке життя бентежне зараз...))

Додано через 11 хвилин

Насправді, якщо відверто, то дійсно важко, бо в тебе немає зовсім ніякого вибору. Але, потрібно просто прийняти ситуацію як є і робити те, заради чого ти тут. Ніхто за нас перемогу не зробить, кожен з нас повинен то усвідомити. Але я б дуже хотів, щоб я був крайнім, хто потрапив на війну з нашого оточення. Нам не легко, але ми справимось, бо усвідомлюємо, що саме на нас випала ця місія і виконаємо ми її бездоганно, ви тільки вірте в нас, це дуже мотивує. Зустрінемось на схилах Буковелю! ;)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:35.