Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Кашпировские онлайн (https://extreme.com.ua/forum/34-kashpirovskie-onlain/)
-   -   К: Tregub (https://extreme.com.ua/forum/kashpirovskie-onlain/13327-tregub.html)

Korben Dallas 28.12.2021 21:24

@masik_i_ko ,да, про руки всё верно)
Уколы на скорости выше средней таки лучше не делать ;)

Додано через 4 хвилини

Это девятая трасса, она не очень динамичная. А я без динамики сильно расслабляюсь)) Люблю больше агрессивное катание, где можно хорошо позакладывать и где проявляются намного быстрее свои ошибки)

Fazer Alex 28.12.2021 22:03

Мой крестник с северов, лыжный инструктор, последние годы работал на Красной Поляне, увидел у меня на ФБ ролик Андрея, и так прокомментировал.
Цитирую: Кстати на видео, про Буковель, мужщина в зелёном комбенезоне, недогибает внутреннюю ногу, т.е. недостаточно опускает бедро! Видно по лыжам, они у него ножницами из поворота выходят!
Скажите ему!

Korben Dallas 28.12.2021 22:07

@Fazer Alex , все верно сказано ;)

HappySkier 29.12.2021 07:38

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 415534)
Уколы на скорости выше средней таки лучше не делать ;)

А хто підкаже, яка швидкість вважається середньою, наприклад, для такої траси, як ця, хоча б приблизно (діапазон у км/год), ну тобто, коли вже краще уколи не робити? Я розумію, що це таки індивідуально, за відчуттями, для спортсмена 50-60 може бути середньою, а для когось і 30 - високою, але все ж таки. Наприклад, Korben Dallas, для Вас яка є середньою? Може ще хтось за себе скаже? Просто цікаво, з точки зору теорії та особистого досвіду. З себе можу сказати, що я про це раніше не задумувався, просто катав за відчуттями. Але може це було не зовсім правильно?

Mik 29.12.2021 07:43

Слалом це технічна дисципліна, а не швидкісна. Якщо лижа р13 то швидкості на тому схилі достатньо для будь-яких дуг та кутів.

HappySkier 29.12.2021 07:49

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 415539)
Слалом це технічна дисципліна, а не швидкісна. Якщо лижа р13 то швидкості на тому схилі достатньо для будь-яких дуг та кутів.

Дякую. Я так зрозумів, що тут, на цій трасі, уколи взагалі не треба було робити, так?

Mik 29.12.2021 07:53

Я їду з уколами, або емітацією, тобто рух є а самого укола може і не бути. Але кожен для себе вирішує сам.

Korben Dallas 29.12.2021 10:19

@HappySkier , катайте як катали і не переймайтесь. Вам подобається свій стиль катання? Ото саме головне. Техніки є різні, кожен обирає своє.

Sheridan 29.12.2021 10:34

Цитата:

Коментар від Fazer Alex (Коментар 415536)
недогибает внутреннюю ногу, т.е. недостаточно опускает бедро!

Удивительно не прочитать в комменте инструктора с Поляны про отсутствие ангуляции или как они её там называют...

A888 29.12.2021 15:35

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 415543)
Удивительно не прочитать в комменте инструктора с Поляны про отсутствие ангуляции или как они её там называют...

Так М плуг отсюда и вытекает. Че с Бульдозером всегда и учили, танцевать Сальсу на склоне, ниже корпуса, тогда и ноги будут стоять параллельно). Ножницы и есть М плуг.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:39.