![]() |
Ану, давайте розберемо на молекули цей відосік ;) Є проблема, але відповідь вже знайшов ;)
3.03.2023 - YouTube |
@Korben Dallas, бля, бро, де ти взяв молдавський плуг? Припини терміново!!!
|
@Sheridan , ага, є таке)) у учнів нахватався))
Додано через 2 хвилини То через те, що в правому повороті розвантажую зовнішню. Сьогодні на ранковому тренуванні Андрій Лучків допоміг розібратись з цим тріпєром. Вгадай звідки то? ;) |
@Korben Dallas, є тільки один учень, у якого я бачив цей плуг. Тільки не пам'ятаю, хто придумав цю назву. Але смішна )))
Я не спец, але думаю, що до цього плугу приводить неправильна ініціація мізинцем. Якщо ти будеш піднімати п'ятку внутрішньої, а мізинцем давити носок, при цьому тягнучи назад внутрішню, то ти поїдеш, як Харб в заповіті писав. Шуткую, бро. Ти сам до нього прийдеш колись. Чи нє, пофіг Тим, хто не хоче робити Фантом, рекомендую вправу STORK TURN. Тільки не забувай давити носок мізинцем. Додано через 20 секунд Цитата:
|
@Sheridan , то через те, що зовнішня не завантажена. Сьогодні катали карвінг з патичками в руках (тримаємо великими пальцями, ребром долоні вниз), так в мене зовнішня рука підіймалась вгору (ангуляція замала), про це ми в чора ще з Ігрусом дійшли. Ця хрінь вилізла від мота, прикинь ;)
|
@Korben Dallas, тільки вчора? Ця вправа з позаминулого року в нас тут була. Я без претензій, бро. Люблю тебе (not gay)
Але доколупаюся до мота. Вага в повороті має бути на зовнішній підніжці. Це дуже нелогічно спочатку, але повір мені - це набагато зменшує вірогідність лоусайду. Я пройшов через все це. І на лижах і на моті. Шкодую тільки про одне - шо раніше не приліз до вас на вельвет. Мені було добре у фрірайді, але ці всі нові (ну типу) технікі дуже прикольні. Шкода, що сезони такі криві. Йбнблдрсня |
@Sheridan ,рука, бро. Ты руки тримаєш на кермі і їм пох на ангуляцію. Зовнішня рука буде завжди вище
Додано через 1 хвилину Торік в мене не було цьої хріні, бо катав більше карвінг, плюс курси. Зараз каталки меньше набагато. |
Цитата:
Додано через 7 хвилин @Lyubomyr, @Skyclub та інші, шось скажете по Валері? |
Їде на обох лижах. Молдавський плуг. Майже нема ангуляції. Дуже великий радіус повороту. Який щє мізинець? Це взагалі на десерт.
Робити фантома. До нестями. тим більше на такому смішному схилі, це ж 17? Якщо по Марніцу -то руки більше у поворот, мордяку вдвічі більше у поворот. |
Я бачу наслідки катання в заклонах на одній лижі, а не від мота. На більших ходах не буде так помітно.
|
Sheridan,
Взагалі, в мене нема такої компетенції, як конкретній людині щось конкретне поправити, я більше знаю деякі прогресії які можуть дати хороший результат. Але, якби я хотів спробувати поправити те що ви тут називаєте молдавський плуг, я б спробував одну "пілюлю": Треба навчитися чисто і дисципліновано міняти канти. Спершу стаціонарно, потім стрибки стаціонарно. Лижі мають залишалися параельними. Це також привчить притискати троха внутріншною лижу повністю тримаючи баланс на зовнішній (є такий феномен): Drills: Stationary Tipping and Hop Tipping - YouTube Потім в стрибки з одних кантів на інші під час руху: Drills: Hopping Edge Changes - YouTube Потім треба поправити fore-aft, щоб боти були позаду тазу, ця прогресія: Drills: Stationary Fore-Aft Shuffle to Flappers - YouTube Drills: Stationary Tail Hops - YouTube Drills: Flappers - YouTube І, для всіх дуже ефективними є ці вправи: Drills: Quick Tipping-Only Turns - YouTube Drills: Engage-Release Garland - YouTube |
@Mik ,я зовнішню руку підіймаю вверх в поворотах
|
Нахіба? Плечі мають бути горизонтальними при невеликих кутах закантовки.
Опустив зовнішню руку -отримав ангуляцію, опустив внутрішню руку-отримав завал. Підняв зовнішню руку-прибив собі ангуляцію і погодував заклон-завал. На цьому ствердженні Пасанецький, який вчить негнучних товстунчиків лапати схил внутрішньою рукою мав би почухати потилицю:ROFL: |
@Korben Dallas, то наслідки. Тобі комфортно починати повторит на внутрішній.
|
@Mik ,ніфіга мені не комфортно, тим більш, вліво поворот ок (права сильніша)
Додано через 3 хвилини @Lyubomyr ,так, сьогодні робив стрибки на зовнішню |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:15. |