![]() |
@Korben Dallas, Мік троль. Хоча скоріш дзеркало. Бо ти вертів його коменти, коли вони були серйозні. Мені шкода. Їде він краще всіх тут
|
Цитата:
на внутренней катают те, кто не правильно перераспределяют внешние сили при выполнени повротов Добавлено через 4 минуты Цитата:
https://extreme.com.ua/forum/customa...tar17667_7.gif Добавлено через 3 минуты https://extreme.com.ua/forum/customa...tar2029_38.gif здесь тоже практический взрыв реакции от снега именно на внутренней ноге.. это видимо такой прикол форума выкладывать неудачные кадры в аватар :oops: |
У темі 1 додатків
@3dss , я б сказав, що ти ще навчишся бачити, але знаю, що нє. Я теж не шарю, але не хизуюся буквами
Вкладення 46769 |
@3dss, я на gs fis r27 багато років тому. Ще без шолома.
|
@Mik , та він бачив і офігівав від тебе зовсім недавно, забий )
|
Ух ти! Тут вже навіть по фоточках лікують!)))
Додано через 1 хвилину Ну ави стрьомні, з карвінгової точки зору, я згоден)) В мене гарна🤗 |
@3dss ,якщо вже пішла така хрінь, то мені з цих фото зовсім не подобається нічого. Якась надмірна і неприродня ангуляція. Коліна б зігнути і опустити цим самим корпус нижче і не потрібно б було так гнутись в поясі. Якщо я не помиляюсь, то на фото саме та людина, яка тут катає найкраще серед усих присутніх тут. Катає за Харбом. Ось саме через це, я не люблю техніку Харба. Вона для мене не природня, і виглядає не естетично як на мене. Таке враження, що в цій техніці лижник повинен постійно боротись з тими силами, які діють на нього на схилі. Мені імпонує інший шлях - це легкість, естетика, природня гармонійність в рухах і положенні тіла.
|
У темі 1 додатків
Доречі, Ден, побачив твою аву в Телеграм. Хочеш скажу, що тут не так? ;)
Вкладення 46772 |
Тут ти більше на внутрішній, через це в заклоні. Через це ти сильно розігнув зовнішню і вона вже не працює. Як виправити? Зігнути більше внутрішню, це дасть можливість перенести вагу на зовнішню. Після того, як ти зігнеш більше обидва коліна ти опустиш корпус нижче і центр мас буде нижче. Внутрішнє коліно піде трохи вгору, таз ближче до схилу, зовнішня рука опуститься трохи нижче, а внутрішня зігнеться більше в лікті і підніметься більше над схилом. При цьому, центробіжна сила подасть трохи верхню частину твого тіла з середини, назовню повороту і буде ідеальна ангуляція. Якось так... ;) Знаю, ти мені всерівно не повіриш)) Покажи це фото і мій опис Бойчуку, що він про то скаже...що вірно, а що ні...було б цікаво ;)
|
@Korben Dallas, про Бойчука. Там по лінку його комент )
|
@Sheridan ,Бойчук каже, що ти на зовнішній?...то він просто тебе втішити захотів))
Додано через 3 хвилини Не знаю...дивлячись на фото і за моїми відчуттями - ти на внутрішній для мене тут)) |
@Korben Dallas, мс та кмс різні теж сказали, що на зовнішній. в них це визначається терміном "ненагруженая пьілит". Ось, як бачиш. Ні ти, ні Ігрус, ні я - ніхто з нас не шаріт, про що пише. Тому катаємо в кайф, а аватарка - просто сама нормальна з знятих моєю малою її першим фотіком. Їй 13 було. Вона була щаслива, що я з її аватаркою хожу )
|
І ще одне...ми або спілкуємось тут про лижі і техніку не переходячи на особистості, або продовжуємо називати один одного молдаванами, гриземось і розбігаємось по норах...це я до Міка звертаюсь зараз.
Додано через 2 хвилини Цитата:
|
@Korben Dallas, я про це 20 років кажу. слава аллаху, знаю англійську, тому є кого читати.
|
Помилки є у кожного, мені просто цікаво стало спробувати розібрати фото на молекули. Якщо кому тут стане легше, то я можу сміло вказати на свої, бо я про них знаю і йду до того, щоб їх виправити. Я був впевнений, що всі це сприймуть адекватно...я помилявся виходить. Вибачайте, якщо що...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:14. |