![]() |
Якби він не написав причину, можна було б питати, але ж він написав. Та й на такому мякому снігу це працює.
Sheridan, а тобі подобаються цей його стиль? В кого яка думка? |
@Lyubomyr , я про європейців забув, коли побачив ніппон та корею. Якщо категорично, то вся ця банда в порівнянні з азіатами катають не дуже. Але я був би радий, якщо б міг катати, як Райлі чи Геллі. Але й цього не буде)
|
@Lyubomyr, мені він більше подобався таким.
Reilly McGlashan Short turn variations and ski tip - YouTube |
@Sheridan ,
Райлі сильно крутіший лижник за Геллі, інший клас фактично. Але мені ця його зміна стилю не подобається. Короткий виглядає мило, але ось цей довгий закручений жахливо. Думав може звикну, але чим далі тим мені більше не подобається. Це взагалі цікаве питання: що ми знаходимо гарним, а що уродським. Я пригадую, що років 4 тому взагалі не відрізняв їзди дуже різнтх лижників. Навіть не бачив різниці між короткими поворотами делетантів і майстрів, все виглядвло якось схоже. Зараз мені більше всього подобається стиль наближений до рейсінгу. Японці і корейці теж приємно дивитися, особливо справді топів. |
Patrick Bätz
Patrick B?tz - to all Skifreaks out there have a nice... | Facebook Хм, з телефону лінк кривий копіюється ( |
|
Бенні Уолш норм валить. Але з таймінгом релізу чи затупив, чи ще шось. Я попросив вже орігінал відео. Бо тут бардак
Benni Walch on Instagram: "work hard? play hard? Benni’s long ones ? Ski with style be different or die !!! Benni Walch Tiroler Schischule #benditlikebenni #earlyedge #lowposition #asstograss #playful Long turn Long Ski Racetiger GS #skiin |
Це дуже гарна їзда.
|
У темі 1 додатків
|
Як вам свал таза? :pleasantry:
Elite Skiing |
У темі 2 додатків
Вкладення 46876
Вкладення 46877 это чётко видно где есть свал таза, где его нет! если вектор 'ЦМ - пупок' на корпусе модели смотрит по линии падения, то свала нет! если этот вектор направлен от линии падения от центра поворота, то это блок кинетика лыжника и свал таза (блокирование) в поворот |
У темі 1 додатків
ну а здесь первая стадия поворота с закручиванием..
тоже интересно как тело и сили трансформируются по мере продолжении фаз поворота.. Вкладення 46879 |
и ещё интересно это все делать по памяти, без зрительный фото..
Очень заставляет мыслить в трёхмерной изображении, многие скажут в куколки дед начал играть..))) но детский метод на многое открывает глаза заново.. ;) |
Цитата:
|
Нет, есть катание в средних и даже около длинных поворотах, когда центр масс идёт практически без смещения направления в поворот ( как при коротком повороте), а только по линии ската', это самое правильное катание по линейности без скручивания..
Кстати пробовал верхнюю часть тела пробовать закручивать в короткий поворот, на синих в динамике - неплохие ощущения.. Таки полезно экспериментировать.. не катать постоянно , что удобно ...;) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:24. |