![]() |
А можна пупок чорним маркером намалювати, бо не можу розгледіти🧐😁
|
@Korben Dallas , і стрілочки вниз і кут нахилу склону. А то на викат 2 перед турнікетом схоже
|
А может двоечники все же включат '3D уяву а своїх штучних інтелектах? " )))
Добавлено через 21 минуту И еще скажу за короткий, что это самое , на данный момент у меня, увлекательное катание .. К примеру сделать прокатку внешней это уже 95% правильности поворота , а вот стараться как можно больше прокатить и внутреннюю за внешней это уже выполнение поворота на 150%... ;) А стремиться есть к чему, люди катают и 195% , а то и больше ;) Так шо есть повод к тренировкам , увеличивать так сказать % короткого... :) И это, наконец прочувствовал как стреляет фис близард 🔥 До этого фис сало, елан как-то не очень впечатляли.. больше атомик и хед, эти да... Есть шо вспомнить.. но Близзард это да, там точность мощи нужна, и конечно без техники это невозможно сделать.. на всех шо выше это впринципе легко..;) |
@3dss ,це як раніше писали "злая лижа"?...я все думав, як то зла лижа...?))
|
|
|
@Mik, каунтер ого! про зайвість ангуляції не можу коментувати. може це її стайл. важить вона небагато, хеди спортцехові, може так треба саме їй
|
|
@Mik, може ти і правий, але вона всюди так катає з передозом
|
@Sheridan, чому на лижах з радіусом біля20м так не катаються? Рівновага не буває з передозом. Можна без ранніх ангуляцій, але кути менші. ( на малій швидкості)
|
|
чим особисто цікавий цей ролік?)
бо він звалює таз в поворот?))) |
@Mik, я це колупав до війни. каунтер дає дивну стабільність дуги. незрозуміло чому, але дає.
В цьому році я вирішив, що доста було вузького ведення. Виходить прикольніше, але в мене за 10+ днів бука жодного відоса. Може ще зніму якось. І головне - перекрут в поворот - голова корпус таз ломають ангуляцію - тебе робить столбіком, що не є гуд. Тимчасова позиція наступна: короткі - мінікаунтер. Середні - по лижам. Де цей момент, коли короткі стають середніми вирішую по ситуації. Це скоріш не корідор, а саме темп поворотів |
@Sheridan, В мене склалося враження, що з так званим перекрутом є невеличка плутанина. Щось схоже, на плутанину з фантомом. Зміщення внутрішнього плеча, голови, це наслідок, а не причина. Причина - рух тазу. Перевірити можна за дві хвилини.
Якщо стоячи на сходах (одна ступеня вздовж сходинки а інша в повітрі над нижньою сходинкою) почати пускати вільну ногу до низу на скільки це можливо (таз, стан суглобів та зв'язок) потім зігнути опорну в коліні, щоб переступити на нижню сходинку, то дивним чином внутрішнє стегно смістится не лише вверх, а трохи назад. Внутрішнє плече також. Звісно без розножки). Стопи паралельно. Добавлено через 2 минуты В обучалках, останнє відео кроки в траверсі цей рух добре видно. Від амплітуди залежить багато. Добавлено через 16 минут Why is Outside Ski Pressure Important? #ski - YouTube Це початкова версія руху. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:04. |