![]() |
Так як, я не маю права коментувати в даній вітці, то можу дати тільки пораду:agree:. При катанні весною по горбах ноги потрібно тримати разом:wink:, при наїзді на горб компенсувати його висоту підбиранням ніг під себе, так як працює амортизатор в авто, при наїзді на лежачого поліцейського:wink:. Уколи палками з 40 секунди відсутні, є їхня імітація. Успіхів і прогресу в освоєнні гірськолижної техніки:agree:.
|
+1 к Бобу.
Учись встречать бугры более фронтально, а не стремись проезжать только по "долинам" между них. При таком прохождении заставляй ноги работать "як працює амортизатор в авто". |
Не подумайте, будто я оправдываю себя (плохому танцору лыжи мешают :) ). Но если честно, на буграх в этих лыжках очень тяжко. Они тяжелые на ногах и не верткие. Они для того чтоб мочить вниз по полям большими дугами. Для бугров хороши лыжки покороче. Буду очень стараться расти :)
|
Цитата:
|
В лыжи встала, дело за малым - дождаться бугров :)
|
Ось для наглядності, хоча правда старі фотки з рокадровкою, але все правильно показано:wink:
http://s49.radikal.ru/i125/1010/a6/624150f3ec8b.jpg |
может и правильно, но мне не нравится. На первой фотке 4й кадр..да и на второй ...., а руки.... не я так катать не хочу.
|
Цитата:
|
ноги - ногами......., а корпус, а руки :). Мы (девочки) очень любим, когда красиво всё. Так у нас и будет :)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:03. |