![]() |
але НЛИ сюди не тягни більше. вони псіани в більшості своїй. та й взагалі русня фу
|
Я саме для того и притягнув, щоб сказати ФУ:bad:
|
@Skyclub, там є один прикольний тіп в інсті. артем загородських, здається. талановитий і не жене нлішну пургу. шукать не буду. сам тобі попадеться якось
|
Задорожкін. Вчився у Томаса, а потім принципово забув про це. навіть десь гнав на нього, вони там у мордорі Томаса дуже не люблять, майже травлю вчинили. Катосить класно, а так москаль москалем. Постійно вилазить у мене на ФБ.
Тримай видосик з ротацією по Томасу від нього, типу стьоб. Але він саме так і катосить, і це гуд ИНСТРУКТОР / ТРЕНЕР ПО ГОРНЫМ ЛЫЖАМ | ? @novak__ivan_ | Instagram |
Цитата:
Што она нєсьот, це жесть. Який стірінг? Аааааааа!!! https://www.instagram.com/reel/DDw7DgQOyHl/?igsh=MXM3dGd6YWU0eXkyeQ== |
Я простіше. Є жопокрут і є ротація. І є падіння у поворот. Падіння добре стикується з ротацією, а ротація з антирозножкой та автоматичним завантаженням зовнішньої.
І є місця на січень у Доломітові Альпи:oops: |
Є місця у тур в Доломіти, Селла Ронда, живемо у Валь ді Фасса
1-8 березня 22-29 березня весняний тур у Доломіти -Кронплац, Кортіна д Ампеццо, Драй Ціннен 5-12 квітня Клятий жлобоЦукер не дає мені показати мої ж відео, спробуйте так Олександр Федак |
У темі 1 додатків
Здобувачам неймовірної халяви присвячується:preved:
Тільки адекватним:friends: гірськолижникам та гірськолижиням, а також бордерам та бордериням пропонується атттррракція неймовірної шари:shock: - за 200-300 ойро ви можете отримати місце у нашому турі у Доломітові Альпи. 1-8 березня, 3 місця разом - по 200 ойро з носу, 2 місця -по 250 ойро з носу, 1 місце -300 ойро. Або 400 ойро одне місце у окремій одномісній кімнаті. Це 7 ночей та 6-7 днів трансферів на гору та з гори у Канацею на Селла Ронді, мова йде про місця у великій кімнаті-кухні студіо у будинку, де весь поверх наш. Решта учасників - порядні люди з України, родина академіка та родина професора, яких я знаю по минулих поїздках. На фото крає вид з вікна оселі 5-12 квітня - 2 місця у окремій кімнаті по 300 ойро, або 2 місця у кухні-студіо по 200 ойро та місце у бусі на трансфери до Кронплацу, Драй Ціннена та Кортіни дАмпеццо, це у блоці з моєю родиною, сусіди також родина з України з дітьми, яких я добре знаю. |
Тур в Доломіти, живемо у Валь ді Фасса, катосимо Селла Ронду і не тільки, таки ще є місця ;)
на 22-29 березня. На ці дати нас вже двоє з цього форуму, не скажу хто другий:friends:, але це таки вправний лижник:good: і скажу по :secret:, ми таки будемо, як справжні :slalom:, обмінюватися досвідом НА СХИЛІ, а не на дивані в інтернеті. Якщо ще комусь цікаво не звездіти авторітетно, а катосити разом з двома інструкторами - велкам інжой, панове! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:15. |