![]() |
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Коротко, по суті питання.
Накатав майже дипломну роботу про гірськолижну Селла Ронду у Доломітових Альпах. Запрошую протестувати на собі 🙂 6-13 січня 3-10 лютого 23-30 березня Поселення, трансфер, прокат, навчання. Можна також у додаткові дати. 1-8 грудня у Лівіньйо з безкоштовним скіпассом - тут треба думати швидко Гірськолижний тур у Доломітові Альпи Селла Ронда з гідом |
Цитата:
|
Написав у приват, план класичний. Я зараз тут. Сьогодні проїхались по Селла Ронді.
Опис туру Гірськолижний тур у Доломітові Альпи Селла Ронда з гідом |
Раптово звільнився номер на 2-4 особи у нашому гірськолижному турі у гірськолижний рай у Доломітові Альпи на Різдво на 23-30 грудня.
Якщо кому цікаво, думати треба швидко, бо заберуть |
У темі 1 додатків
|
У темі 6 додатків
|
Доломітові Альпи, Італія, гірськолижний рай.
2 місця на 6-13 січня, 3 місця на 3-10 лютого, місця на 23-30 березня. |
У темі 1 додатків
Доломітові Альпи, Італія, Селла Ронда
Маю 2-4 місця на 23-30 березня. |
Шановне панство!
Через постійну присутність у всіх темах психічно хворої людини з клікухою ігрус, та купи негативу повязаною з цим, я таки піду з форума. Кому цікаво те, що я зараз роблю - є контакти на моєму сайті Розклад турів Київський екстрім-клуб SKYCLUB і ФБ. Олександр Федак Хай щастить! -гірськолижні тури у Доломітові Альпи, начання -сходження на Монблан та Маттерхорн -віа феррати, каякінг, САПінг, хайкінг, автомобільні тури у Альпах -тури Новегією на мінібусі, каяки , САПи, риболовля |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:55. |