У темі 1 додатків
А в Альпах потихеньку розпочався гірськолижний сезон. Мій Гуру Томас Марніц вже взриває мозок своїми свіжими відосиками з льодовика Штубай.
А от таку фотку ви зможете отримати тільки у нашому гірськолижному турі у Доломітові Альпи на Селла Ронді.
Саме такою світлина вийде у грудні, січні, та на початку лютого. А далі - ніт, бо таких кольорів вже не буде. Навіть там. Навіть, якщо ви симпатична дівчинка, і у вас є помаранчеві штанці 🙂 Навіть у червоних так вже не вийде.
І ніхто, крім мене, так добже вам не зробить 🙂 , бо знаю локації, і маю час та натхнення.
Лишилось трохи місць для справжніх естетів у заброньованих апартаментах та у моєму мікроавтобусі:
-6-13 січня, 2 місця
-3-10 лютого, 2 місця
-23-30 березня, 4 місця.
Також вчу кататись на гірських лижах від початківця до експерта. Ну майже експерта, бо я таки скромний хлоп 🙂 , можу забезпечити дешевим прокатом.
Проведу по найкращіх схилах та найкрасивіших локаціях на Селла Ронді, включно з гастро туром 🙂
А раптом хто не знає?
Доломітові Альпи - найбільший гірськолижний рай у світі, в одному скіпассі поєднано 1200 км трасс, а Селла Ронда - це 600 км гірськолижних трасс у 4 великих долинах, бездоганно доглянутих, із 100% осніженням, на висоті 1500-3200 метрів, з неймовірними краєвидами.
Не кажіть потім, що я не попереджав
|