![]() |
У темі 5 додатків
Приїхав.:Bravo:
і так: 1) це був перший день в цьому сезоні який я цілий відкатав на верху 20 спусків:shock::good: 2) з низу каша ну просто оп@ (одного лижника звезли, чув щось з плечем) хочеш обезбашеного екстріму там і катайся:aha: 3) підйомник працював з 9,00 4) народу небагато, практично всі каталися на верху 5) уточню на верху я катався зі сторони одномісного підйомника, практично вся траса відратрачена ну просто бомба:Yahoo!::Yahoo!::Yahoo!: 6) лижи нормулік.:ok: 7) шанхай ну як шанхай за сьогодні собі ставлю 5, Красії 5+ я залишився задоволеним:Yahoo!: хто хотів їхати і не поїхав мені шкода, такий кайф пропустили |
Откатал на 12 по пятибальной системе. Трасса до обеда супер, примерно к двенадцати на нижнем кресле каша, а сверху все равно супер. Народа практически нету. Так что народ. Ловите момент.
Я с Дядей Колей и завтра поеду. На верхней трассе можна кататся где угодно, отратрачено частично, но все трассы. Повторюсь, до обеда катал по всей горе, на обеих подьемниках. |
Всем добрый день. Вчера целый день были на горе - чудесно провели время. Гора супер. У меня вопрос к администрации или к тем людям, кто может владеть информацией: на следующий год планируют какие-то абонементы? А то семье из трех человек накладно за выходные тратить только на подьемники 660 гривень. А кататься хочеться каждые выходные.
|
Цитата:
поки що?!, як буде далі....... хтозна? правда, чув сьогодні щось компютер не працював і абонементів не було:unknown: |
Цитата:
Просто сначала пустили на гору по разовым билетам а потом начали продавать аббонементы. |
У темі 1 додатків
Дуже вдячний zhukу і SOUZmultFILMу за їхні пости - поїхав сьогодні і анітрохи не пожалкував :friends: (хоча сумніви були). Погодка супер, сніжок супер :dance4: Вперше в житті побачив сліди ретраку на самому верху :secret: Ближче до обіду внизу сніг став схожим на кашу, катались на верху. Вирішили сьогодні "убитись" по повній - зробив 4 маршкидка по повній трасі без перепочинку, більше не зміг, довелось зробити привал ... Ноги ломить ... :shock: Додому більше 90 км і не їхав - прям як правила пишуть :aha: Вобщем - классссс!!!! :good:
Так, зранку цілодобові абонменти не продавались, щось там не працювало десь з півгодинки:aggressive: Пізніше - все в нормі. Про сезонні абонементи або якісь на триваліший час, думаю, розраховувати поки що не варто. Кострино, однако :oops: |
Красия
У темі 2 додатків
Всем ПРИВЕТ!!!
Сегодня на Красии идет снег, выпало больше пяти сантиметров. Народу практически нет. Ждем Всех желающих. |
Саш, А будет ли работать верхний подїемник в будни?
Заранее благодарен за ответ :) |
Красия
Привет!!!
Верхний подъёмник включат когда будет необходимое количество людей. В будние дни катаются человек 30-40 а этого маловато. Будет человек 70-80 тогда включат. С уважением Александр. |
Weekend на Красии
У темі 10 додатків
20.03.09 - 23.03.09 отличный отдых!
на выходные работали 2 подъемника. Погода - замечательная. Склоны сделаны хорошо. Каша - только внизу горы. Спасибо за впечатления!:Bravo: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:08. |