![]() |
народ, підкажіть! а якщо з поїзда вийти в Свалява, і взяти таксі до Красії, скільки буде приблизна вартість? яка там дорога? і скільки часу треба їхати? Я просто по карті подивився, що є дорога з Сваляви на Перечин, а якщо не доїхати до Перечина і взяти вправо в с. Турї Перети то до Красії близько 70км, чи там дорога не проїздна? Просто не хочеться ще 2,5 години марнувати час в поїзді до Ужгорода!
дякую!! |
danilyuk84,
УЖГОРОД!!! |
danilyuk84, Якщо із Сваляви, то тільки через Перечин, Великий Березний, Костріна.
Зтур'їх Реметів автомобільної дороги нема. Також нема дороги через Чорноголову, хоча вона може бути на старих мапах. Можна їхати із Лвова до Костріна поїзом Лвьів - Солотвино, але це вельми брутальний поїзд. Найкращим, до того не найдорожчим, буде не самий близький путь через Ужгород. |
Хто їде на Закарпаття, мусить заїхати в Ужгород - традиція. :)
|
NBomb, от тільки не треба !
По дорозі ще є Мукачево :crazy::beer: |
NBomb,
983, А спорим, не подеретесь? :D :friends: |
Цитата:
|
Цитата:
|
danilyuk84, поэксперементируйте, потов сообшите свои впечатления, и цену такси.
ЗЫ: Ужгород (вокзал) - Красия (4-й км) - 68 км |
Цитата:
Маршрут такой Поляна-Оленево-Турья Ремета -Перечин-Красия. За качество асфальта и очистку от снега ручаться не могу, но дорога есть. Цитата:
Со Свалявы до Красии такси выйдет 200-300 грн, если там действительно 70 км. |
Через Жденієво:
Плюс пара перевальчиков. А дорога осенью была откровенно г... до Поляны. Около 110 км Плюс-Минус (Воловец - Красия) |
Цитата:
|
Клепв, в Поляне просто сделали дорогу, под выборы (узенькая), а до Поляны со стороны Воловца (Ждениева) я плювался :No: .
Хотя, мы не таксисты, которые будут везти. |
Цитата:
Цитата:
|
А! Ну через Лумшоры да! :)
Добавлено через 40 секунд но то для джипперов, эндуристов и крооскантрийщиков маршрут ))) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:23. |