![]() |
2Gorec
Когда планируется запуск верхней трассы и планируется ли там работа пушек? Планируем приехать на какие-либо выходные, а дорога с Одессы не близкая. |
Цитата:
|
Цитата:
Я повторюсь, на даный момент, верхний ярус горы не оборудован системой искусственного оснежения, в планах установка СИО на сезон 2010/2011. |
Повторюся, питання не просте. З одного боку ми можемо розглянути такий варіант, з іншого, така акція може спровокувати звинувачення в тому, що ми зриваємо навчальний сезон. Ми фізично не в змозі запропонувати дію такої акції на вихідні дні, оскільки в ці дні завантаженість підйомника є зависокою
Да нехто і некаже зривати учбовий процес,много хто в 2 зміну ходить (може спокійно зрану покататись до оібда) а хто зранку учиться-зрадістю покатались би після обіду...а є такі що навіть на день змоглиб вираватись...(я маю на увазі лише будні дні),а зараз студенти бідні,хотілось би хоть якусь знижку:oops: |
2 emko m16
не хочу образити, але тобі ще вчитися і вчитися, стільки помилок в тексті :) |
Цитата:
так як на рахунок знижок для студентів? |
Если сделают скидки для студентов то половина катающихся будет "студентами", ведь студенческий можно взять и у знакомых...
|
Цитата:
Це що до визначення власника студентського, а взагалі давайте вже перестанемо флудити, думаю Gorec зрозумів побажання студентів, і подальші дискусії на цю тему неварто продовжувати, тому що сперечатись можна до бескінечності, а заставити керівництво Красії ввести якісь скидки ми неможем, ми можем тільки висловити свої побажання:) |
Всем студентам:
В Словакии есть скидки для студентов. В Альпах скидок для студентов нет! За 40 грн можно изготовить европейский студенческий билет. Кому надо? И фото будет Ваше, и даже скидку Вам дадут - в Словкаии. В Украине в ближайшие 10-ть лет скидок для студентов не будет! И не нужно мусолить эту тему в техническом разделе о Красии! |
Вічне питання - який стан схиів на данний момент? Збираюся їхати в суботу, тож цікаво що там твориться )
Скільки підйомників зараз працює? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:57. |