Цитата:
Коментар від Вальдемар
(Коментар 110665)
...решил тоже махнуть в воскресение - вывод: на выходных больше не поеду :scared: Оно, конечно, весело, много знакомых, но эти толпы в очередях отбивают охоту кататься. ...
|
Я був в неділю. Я вперше попав за декілька років, щоб була така велика черга. Причому вона з'явилася вже в 10.00. Вирішується просто - передислокацією на 2-гу трасу (де 4-х місна кріселка).
Хоча декілька раз приходилося опускатися до низу (підїзжали знайомі, перерву робили для перекусу, т.п.). Спеціально вирішив засікти час, який буду стояти (це було і біля 10.30, і біля 12.00, і біля 14.30). Найбільший час який чекав був 19хв. Чесно скажу, що очікував що буде десь хв 40-50.
Цитата:
Коментар від Вальдемар
(Коментар 110665)
...Да и на склоне не протолкнуться, так как количество учащихся и других участников движения не позволяют кактать как хочется, а напоминает аккуратный объезд преград...
|
Згідний, таке буває. Сам часто змушений скидувати швидкість на нижній частині 1-ї траси. Та не в напряг. Сам я не маю можливості в будні кататися (і таких більшість). І всі мають мати своє місце під сонцем. Як говориться: "В тесноте да не в обиде".
|