![]() |
І прогнози наче справджуються- біля другої години пішов сніг і йшов до кінця катання. І взагалі, не побоюсь бути категоричнішою за МІСа- стан трас як для Красії відмінний-широкі, сніжні, а підморожені ділянки- це тимчасові незначні деталі.
|
У темі 3 додатків
1) черг 0
2) Найменша ширина трас 2а та 2 - три, чотири ратраки!!! 3) Бугель рулить, до обіду ще й ворота стояли. 4) Погода сонячна, вечором почав падати сніг 5) кафе, шашлична, персонал 4+ я просто: (\__/) (='.'=) (")_(") :skiing: |
А я просто собираю Банду с девизом " Катаем только верх " . Я верю в пухляк на Красии и я откладываю Гудаури . Я так давно не катал Швейцарию .....:)))
|
Аватар
Funcarver, Шикарный собацій...:Bravo:
|
СЕГОДНЯ БЫЛА МЕГА, СУПЕР, БОМБЕЗНАЯ КАТАЛКА!
С учетом того что снега вблизи Ужгорода нигде нет. Egoistk_@ - тебе особая благодарность!!! не смотря на попсу которая звучала на 1 кресле (убежал на 4-х месную от нее. Там было тихо!!!) и не смотря на лед в районе Шанхая, который с некоторыми усилиями объезжался на УРА! С начала бугеля - вообще жир!!! Несколько раз чтобы расслабить конечности катнул там. Офигевший турникет мигал через раз красным светом и пытался мне чтото расказывать на тему то "ТАЙМАУТ 5 минут" то "ТАЙМАУТ 4 минуты" но был послан подальше (переступанием или подныриванием под него) и потом не мешал. Очередной раз убеждаюсь, что отсутствие снега - самая первая причина негативных отзывов и претензий к администрации по любому поводу. |
Цитата:
|
Цитата:
как я понял, Гера говорит про собаку на твоей аватарке :))) |
Если выбирать между Красией и Пилипец/Подобовцем, на каком месте Вы бы остановили свой выбор? и почему?)
|
Хороше запитання!!! Але напевно Красія - блище до Ужгорода, завжди підготовлені траси, хороші крісельні підйомники( був на Пилипці 3 роки назад - там були якоря,не знаю які витяги зараз там?) якось Красія рідніша ніж Пилипець.. Але один великий плюс Пилипця - складність траси і довжина!!
В кожної гірської бази є свої + і свої мінуси, важко на 100% відповісти, яка база більше до вподоби.... Хто за чим їде??? чи за легким розміряним катанням, чи за екстрімом!!! |
Цитата:
2Fath Думаю, з вашим питанням не лишнім буде подивитися форум Где Вы планируете кататься?. Там і питання краще такі задавати. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:24. |