![]() |
Цитата:
Лучшее один раз увидеть и прощупать чем становиться постоянным другом травматолога. |
Цитата:
|
Где в Киеве поставить крепы быстро?
|
@Oleger ,Здесь уже писали, у Кирилла. Он на форуме технический ГУРУ))) Он мне переустанавливал крепления в том сезоне. Свяжитесь с ним.
|
Вельми шановане панство, а не підкаже хто, де можна зараз можна скачати трафарети для встановлення кріплень різних брендів. А то всі посилання що були в цій темі вже не працюють, а гугл щось не дуже й поміг. Особливо на даний момент цікавить трафарет на atomic FFG 14.
|
@Masik , @Kirill тре спитать
|
Ну його я першим напряг :) , потім решту знайомих, на жаль. Тому прошу допомоги тут. Мені саме паперовий треба щоб друканути, бо передати кондуктор не встигнуть, справа термінова
|
@Masik , та пиши на атомік. Чи саломону. Схоже, це salomon sth
Додано через 5 хвилин Є складний шлях. Якщо розберешся ) GitHub - tomahawkins/binding-templates: Alpine binding mounting templates. |
Цитата:
В мене є кондуктор навіть 2ва)) але не встигне приїхати до Миколи ( |
Ден дякую за посилання, розібрався, таки так сало але не то :) . Але посилання гуд, так, що юзайте в кого ручки сверблять. Всім дякую викрутився, дідівським методом, але то не комерція більше то робити без шаблону точно не буду. Ще нарив пару посилань з шаблонами най полежать тут може кому й згодиться.
Templates Binding Mount Paper Templates |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:26. |