![]() |
Цитата:
|
Смисл в тому, що алкоголь- отрута для організму в будь-якій кількості. А я хочу жити довго, але щасливо:) Це основний смисл. Додатковий смисл в тому, що відмова від алкоголю є одним з напрямків, точніше, способів, саморозвитку- адже часто ми вживаєм алкоголь, щоб розслабитись після важкого дня чи для підняття настрою, тобто діємо непрямим, полегшеним, методом, займаємось самообманом, розвиваємо психологічну залежність від сторонньої і отруйної для організму речовини. Якось так.
|
Когда-то очень давно я был воздержанным вегетарианцем-трезвенником и противником курения. Никогда за всю свою жизнь я не был так жалок. Роберт Дауни-Младший
|
Цитата:
Таке відбувається, коли людина не до кінця усвідомлює, для чого це їй, дотримується таких "канонів" тільки тому, що "попала в таку струю". |
Цитата:
|
«Я решил заняться собой — бросил пить и курить, сел на диету, перестал есть тяжелую пищу, и за 2 недели я потерял ровно 14 дней. » — Оскар Левант
|
Непьющий: слабый человек, который поддается искушению отказать себе в удовольствии
|
Цитата:
Все не поеду на Буку...а так хотелось с Бобом познакомится :) . |
Цитата:
молоток, шо еще сопротивляешься... хотя время совсем не лечит :pardon: в смысле это вопрос времени :agree: |
Цитата:
http://cs10425.vkontakte.ru/u3742222...z_9fc25b4f.jpg Справляемся...справляемся...держимся...держимся :crazy: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:53. |