![]() |
Солнцы, Киев очень большой, чтобы обпрыгать его на костыляx так быстро.
Сегодня открыла текущий счет в Райффайзене, завтра сделаю Приватовскую карточку.. Банально не успеваю перемещаться по городу, учитывая ещё то, что я не очень xорошо в нем ориентируюсь... Скоро всё сделаю :) |
Цитата:
Выкладывай... |
Не xочу xаотично выкладывать. Будут все реквизиты, сделаем отдельную тему..
Особо торопиться в общем-то некуда - операция минимум через 2 месяца.. Спасибо за рвение помочь и буду рада, если оно не угаснет) |
Врединка,всё 100% будет хорошо!Даже не стоит сомневатся в этом!Организм молодой плюс позитивный.Врачи-профи,клиника хорошая,персонал приветливый.Знаю,что говорю,так как 8 сентября мне там почти четыре часа голеностоп и около него оперировали.Так я там наверное дольше всех после операции лежал-пять дней.А так после операций на колене через день-два ребята и девчата уже домой уходили.Сейчас на костылях скачу ещё до декабря,но уже в бассейне плаваю,аки Ихтиандр.Главное-позитивный настрой и тогда любая травма должна пройти практически бесследно)))
|
шото я стала меньше читать форум и информация до меня доходит шапочно
в асечке ты как-то бодрее мне это все рассказала. кароче, чо это я! Вредина! шоб не киснуть надо квасить! хай норок! :beer: а коленку тебе вернут! |
Прям не знаю, чи "хвастатися". Моя обновка - наколінник Variteks 833.
http://variteks.com.ua/components/co...ebc4ae6333.jpg |
Цитата:
я в такому після розриву зв'язки xоджу для іммобілізації суглобу.. а тобі на шо він здався?:shock: |
Цитата:
В повсякденному житті обходжуся без наколінника - коліно поскрипує, хрустить (знаєш, як пальцями хрустять? От я так хрускаю коліном по кільканадцять раз на день) і при необережних рухах терпимо поболює. А от коли починаю колінко навантажувати, починається повна *опа. Співпоходники з В лікаря була, направили на рентген, який показав, що патологій в кісткових тканинах не виявлено http://smiles.bbmix.ru/1039.gif На даний момент діагноз звучить як "У Вас щось із зв'язками :mosking:" На МРТ для з'ясування "ШО ж у мене там із зв'язками" не направляли, запропонували ін'єкції в колінний суглоб. Я наразі від них утрималася, планую звернутися до іншого спеца і спробувати підлікувати колінко спецвправами. Ну а поки "суд да дело" - відкриття сезону не за горами! :slalom: Я ж не можу допустити, щоб ці радості життя пройшли повз мене! А без наколінника про це годі й думати. При виборі переміряла 4 різні моделі, в 2х розмірах кожну, саме в цьому моє колінко почувається найкомфортніше і найстабільніше. Сподіваюся, при навантаженнях також працюватиме належним чином. А тебе ми вилікуємо, всім Форумом, навіть не сумнівайся! :friends: З.І. Модери, якщо моя відповідь жорсткий оффтоп - прошу перенести "куда нуно" :Rose: |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Обговорювала сьогоднi це питання з фiзiотерапевтом i вона погодилася, що в цiлях профiлактики вона не радить використовувати такi ортези, а тiльки у разi нестабiльностi суглоба. Але вибiр звичайно за тобою. Моя справа - попередити :wink: Бажаю тобi щиро вiд усього серця, щоб все було ОК!!! :Rose: Цитата:
|
Цитата:
Обычно у горнолыжников не стоит вопрос в жесткой экономии денег,поэтому очень просим,ради вашего же блага,сходите на мрт и узнайте что же у вас со связками,и только потом все решения о процедурах и лечении... Всего доброго,особенно здоровья;) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:09. |