![]() |
@olehv,
мав справу, нікому не рекомендую цю СК - поліс оформлюють дуже довго, прізвище моє 2 рази написали неправильно і виправляли - були звернення, СК їх проігнорувала - нічого не виплатили, причину не пояснили за посиланням навіть переходити не буду, бо вже один раз перейшов і так досі не зміг звідтам вийти, крутять-вертять, дурять простих людей! @olehv, які ще страхові розглядаєте? |
шо, всьо? ну якжеж так?
|
Які ще тоді варіанти хотлайн, чим ви зараз користуєтесь?
Мені треба щось схоже на Оранту з нормальними цінами, але не поки не можу зрозуміти чому ця СК вас проігнорувала і чи то був одноразовий кейс |
Гірше Оранти лише селфі поліцейський протокол на невинуватого. Кончена страхова
Добавлено через 13 минут Якщо з нормальних то INGO, ArX, Княжа, Аon metlife ( медичне страхування без накопичувального) Або страховку від нещасних випадків через Приват 24. У мене товариш страховий брокер. Тому трохи оріентуюсь в цих питаннях. Але невдячна справа рекомендувати стоматолога адвоката чи страхову. Зайдіть на хотлайн фінанс там є розділ страхування, ознайомтесь. Почитайте. В будь якому випадку краще якась страховка ніж ніякої . Проте страхова компанія яка сама по собі ніяка- це про Оранту -то викинуті гроші Добавлено через 13 минут https://forinsurer.com/ratings/life Рейтинг страхових за 2024 Про Уніку забув сказать і про ТАС теж норм. Ще момент важливий. Треба розуміти що є пропорція вартості страховки і розміру страхових виплат. Тобто не можна за гривню застрахуватись на мільйон та ще й від всього. Як знкономити- дуже просто страхуйте лише період в який катаєте на лижах чи літом в похід йдете тобто місяць чи два, шукайте страхові в яких є можливість короткострокових полісів |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:40. |