![]() |
У кого-то показывает on-line трансляция?
Вот блин. Уже увидел пост Rio |
Погоды нет, зато есть 10 см пухлячка, которые прикрыли стремные места... не понятно хорошо это или плохо в кулуарах, но седня со Степой мы первыми взорвали этот пух по елочкам...
видимости нет... на верх даже не совались... завтра должно быть последнее возможное окно, если его не будет - ничего не состоится... к сожалению... |
Результати. Фото.
Вітаєм наших з хорошим виступом в снб-дисциплінах! :boarder: Ну і чекаєм коментарі від дійових осіб ;) |
Да, да, ждем отчет! Джуни, давай, напиши как все было!
Хорошо, что Доскер в этот раз не "летал". Жалко нет видео еще. Но судя по фоткам рубилово было не кислое. Покалечилось нормально народу. :( |
Цитата:
|
Цитата:
тому й питаю про коментарі. |
Сегодня отпишусь...
Но скажу сразу - я облажался, и теперь зализываю коленку, на этот раз правую... |
А я заблудився на схилі в результаті дві зупинки для орієнтування, і два рази траверзував.
Намічену лінію втратив зайшовши на схил в невірному місці, весь схил їхав на а бум, постійно намагаючись зрозуміти де я є, була одна ціль не виїхати на скелі і не повторити того річного подвигу Доскера. Дається в знаки повна відсутність змагального досвіду. Але навіть якщо проїхав би намічену лінію, малоймовірно що вдалося б увійти в 20-ку. Змагатись з пацанами які живуть у підніжжя найвищих вершин Альп безперспективна справа, лижники показували мегедрайв. А загалом поїздка була дуже позитивна. Багато знайомств, катання і спілкування. По бюджету відвідувати змагання це одне і теж що просто поїхати покататись, але порівнювати атмосферу змагань і звичайної поїздки неможливо. Можливо в лютому поїду і в Монтеросу. проїзд переможця |
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:45. |