![]() |
Я, и мои друзья зимой не катают на кресле Пилипец (
Даже знакомые сноубордисты тоже его ставят в игнор... И цены на кресло не многим отличаются от буковеля, к сожалению.. У буковеля нет конкурентов в Украине пока ;) |
Цитата:
конкурентов у буковеля нет только в плане подъемников и искусственного оснежения, во всем остальном уже давно есть достойные конкуренты. |
Ты а самом начале своего лыжного пути, не стоит быть категорично настроеным на опыт собеседников, тебе здесь помочь хотят мах. взять от снега. ;)
Тебе решать и делать свои последующие шаги на встречу к познанию горных лыж Добавлено через 4 минуты За 900 гривен в день я катать буковель никогда не буду И за 450 их байк парк катать тоже не буду, хотя сегодня здесь и велосипед со снарягой с собой. Включат "оксамытовый сезон" тогда пойду в кассу.. ;) Добавлено через 6 минут Кста Пилипец с удовольствием под прогноз но не на кресле, а на бугеле рядом, если ты не понял пред. пост про кресло ;) |
Підскажіть будь ласка, чи буде працювати байк парк 8-9 вересня? А то пам'ятаю минулого року вело траси закрили досить швидко.
|
Будет, но видимо только подъёмник 2а с подъёмника 14 сняты уже кресла (
И может ВКЛ. Оксамытовый сезон, тогда будет дешевле.. |
Склавши докупи прогноз погоди і анонс про закриття байкпарку , махнули в суботу в Буковель.
https://scontent.flwo1-1.fna.fbcdn.n...89&oe=5C29BF9D запаркувались на кемпінгу , вбрались в захист і покотили на 2 витяг. Витяг на 14 закрився вже давно. Всі робочі траси в ІДЕАЛЬНОМУ стані : контрнахили відновлені та вилизані . Дуже сподобалось як пофіксили ТРАСУ №1 , та що ЧОРНА, там де мільйон коріння і був трамплін , що кидав через дорогу в траншею. До трампа добудували стіл і тепер то все їдеться навіть чайниками)). Ну то я про себе . ПРО ШКОЛУ : можна роками говорити про її необхідність чи навпаки , але розкажу то що бачив. Людина в липні придбала собі "горнік" , ми разом поїхали на бук і я розказував їй ази катання по даунхілу . За місяць часу людина купує собі Демо , йде з ним на школу. Так от - в суботу ця людина тікає від мене на всіх поворотах , їде всі деревяні тЄми і привозить мені майже 30 секунд.... я в шокі . Народ , я далеко не спортік , я самоучка який катає з 2008 року по байк-парках Криму , Карпат , Леоганг , тощо. Я сам давно бачу , що в мене затик по катанню, що мені потрібна ця школа . І тут така "подача" . Замість того щоб 10 років корячитись-самоучитись, 2 дні школи роблять з абсолютного новачка райдера по ДХ. Звичайно , що можна дого філософити , що 5700 то мегадорого . АЛЕ , не треба забувати , що в суму входить проживання не в хостелі , а в КРЕПДЕШИН . І 3-разове харчування . Домовились , що в наступному році декілька шкіл поселимо в нас на кемпінгу . Це суттєво зібЄ ціну . Намет , то не Крепдешин. ПРО КВИТОК : заплатили по 450 грн , витяг цього разу мотав швидко , ще до 15.00 катнули по десять разів. Могли б й більше , якби не зморились і не дощ. Тому ХЗ , дорого то чи ні . https://scontent.flwo1-1.fna.fbcdn.n...6a&oe=5C1B7FDE Тому величезне дякую БуковельБайкпарк , Gravity Ukraine та всім причетним до функціонування парку та школи . |
Цікаво, цього літа будуть велотраси? І чи буде прокат велосипедів для даунхілу (минулого літа не було).
|
@Igorco, працював Бук минулого сезону, ти з'ясував?
|
2а працювала 14 ні
була спочатку відновлена траса синя, там багато контр уклонів, нема стрибкових зон, ну може 2 десь.. (де катав яник) , наприкінці сезону оновили більш складну на 2а Додано через 6 хвилин я викладав цю трасу(синю) повністью зі всіми відрізками та уклонами |
@igrus, катньом? питання тільки в тому, де жити...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:43. |