![]() |
У темі 1 додатків
Сезон велосипедний вже майже почався.
Тому пора підняти тему. На правах реклами :pleasantry: * - У нас новий домен: VELOKYIV замість VeloKiev * У нас зміна вивіски - Велокиїв замість Новая Земля * У нас нова мова майже на всіх сайтах - Українська:music: * а ще у нас тепер є і термінал і продаж в кредит Ну i як завжди - велосипеди Trek та Kellys * Ласкаво Просимо :friends: |
Продам Specialized Enduro Expert SL 2008 :: X-Bikers.ru
чет мне подсказывает, что добротное предложение за надежный компликт М-ка, хочет за все 1200 дол. катан очень мало |
Перепрошую, але не читав 90 сторінок. Маю можливість взяти lefty. Ніколи не шукав легких шляхів))))
Що порадите? В планах до 90 % city biking. Інше за призначенням. Питання, чи варто брати враховуючи вартість сервісу. Я чайник в даній темі, тому вибачайте за, можливо, безглузді питання. |
@Mik, вони круті. на каннондейлі стоїть, правда ж? давай весь вел покаж
|
@Mik, Це звичайно тільки моя думка, але я б не брав для 90% поїздок по місту будь-який трейл, тим більше з такою вилкою. Питання не в крутості, а в ймовірності надовго забити про велосипед, ще на десяток років. Возьми краще гравел, а краще шосер.
|
А яка саме модель байку?
Плюсую, якщо 90% поїздки по місту, то гравел саме то шо треба |
@Mik, так шо, вітати?
|
@Sheridan, ще ніт. Дам знати, звісно. В мене зараз таке оточення, що без варіантів.
Все при них, шрами, спиці, ключиці ламані. Справжні МТбешники. Знаєш різницю, між лижами та роліками? Падати боляче. А байк обирати як в аватарі, той, що захоче тебе вбити. :dance4: |
Я все так вибираю )
|
У темі 2 додатків
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:01. |