![]() |
Цитата:
Добавлено через 26 секунд пс просто научитесь по ним проежать =) |
Цитата:
на Захарі є жилотянущий підйомник (~45хв) але спуск того вартий. По проживанню : прямо біля нижньої станціі є приватні садиби з усіма вигодами ( десяток номерів з санвузлами , альтанка з мангалом, сауна). І реально доїхати на легковому авто. пи.си. днями доїде з чайника руль і мій байк стане комплектним. Себто знову буду в темі ;)) Добавлено через 1 час 4 минуты Цитата:
|
Альпи, хода в руках и ногах намного больше чем в Боксёрах и Роко Ворлдкапах. Проблема тока в том, что устаёшь намного быстрее, катая расколбасы на КК или стритодёртовых аппаратах. Поэтому я и сказал, что нижние две трубы нужно почистить. Т.к. Гемба на Шипот это не Даунхил нифига, а тупо трэйл. Камни такого размера и частоты нужны на более крутых градусах и техничных участках. А там где ты можешь валить - они нафиг не нужны. Потому, что падения при выбивании в сторону таким камнем переднего колеса даже в защите закончатся плачевно.
|
Цитата:
|
Возьму в прокат ДХ-ный байк
|
Цитата:
|
Цитата:
З Тростяну за день можна зробити 3-4 спуски різними стежками, і фінальний спуск - на к5, в сусіднє село. По проживанню. Прикро, але те феншуйне місце, де я планував організувати - попередньо заброньоване на ці дати. Тому можна розглянути інші варіанти, краще десь у Славському, так щоб і на Тростян і на Захар. Трохи пізніше створю окрему тему. |
Цитата:
|
Так хто все-таки їде на ці вихі (21-22.05) в Пдб? Окрім Голубоглазої і deema, більше ніхто?
Вихідні наближаються, пора оприділятись... |
Yurez, klepakoff & Черепашка определились! Будем! :)
Приедем в пятницу вечером, наверное... |
Я тоже буду в пятницу вечером
|
|
|
сцена "Дэн и Октавия" :)
|
ну я могу на один день в субботу подкатить
хотя я б лучше покрутил соточку |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:05. |