![]() |
Цитата:
Цитата:
Пiдприємець зареєстрований; За вказаною адресою не знаходиться; На зустрiч з покупцем не прийшов; Торгує "китаєм", який можна замовити самому на тисячу дешевше. На основi отриманої iнформацiї вирiшив не користуватись послугами цiєї фiрми. Lom, ти був правий. :friends: |
У темі 1 додатків
Коротше, не став я грати в лотерею, купив Sony Xperia Z в офіційного дилера з річною гарантією. Телефоном поки що задоволений. Основні функції і переваги, за які я вибрав саме цей смартфон:
1. Водо- і пило-захищений корпус. 2. Операційна система Андроїд. 3. Великий екран (5 дюймів), що дозволяє переглядати сторінки в Неті, але сам телефон зручно тримати в руках. 4. Можливість користуватись Приват24 і т.п. програмами. 5. Навігатор. 6. Досить непогана (13 Мп) камера. 7. Ну і просто сподобався.:) Недоліки: 1. Заряду батареї стає на 1-1,5 дні. 2. Батарея незйомна (заміна в майстерні коштує +80-100 грн). 3. Одна Сім-карта. |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Думаю купити зовнішній акумулятор, якщо кудись їхати. |
Я бы лучше M4 Aqua подождал.
|
Цитата:
|
Цитата:
А взагалі замітив, що з часом стаю все менше попадатись на уловки маркетологів і виробників.:) |
Цитата:
только выходит новинка.. бля как дорого.. нуего, подождем лучших времен. времена лучше не наступают :( новинки и флагманы дешевеют, смотришь в сторону новых новинок :)) выходят они, писец.. цена таврии в перестроечные времена:))) ну его, мой красный :))) нтс 601 как бы сконнектился с пульсомером МИО, да и слава богу.. правда пришлось карточкой 16гиг расширить память, так как кончилась внутренняя :)) может 16 на пару лет хватит :)) так что где-то замахать надо старый телефон :) а хороший телефон и есть старый, потому, что живучий ;) |
Цитата:
|
Насоветуйте, плиз, защищенный смартфон. Я не привязан к брэндам и до сих пор пользовался кнопочным защищенным китайцем тексет, довольно таки глючным.
Погуглил и получается что-то вроде Купить Land Rover A9 + Black: цена, отзывы. Защищенный телефон Ленд Ровер А9 + китайцы типа хаммеров, ландроверов и прочих. Отзывов много, но не уверен, что это отзываются реальные персонажи:)) Кто-то их юзал? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:39. |