Цитата:
Коментар від toto75
(Коментар 246120)
Блин .... !!! Ну до чего же приятно читать Ваши обзоры . Все понятно и аргументировано . Вы не хотите на следующую Олимпиаду или хотя бы в студию вместо С.Савелия (т.к. его бред уже бесит) . І я не шуткую:" Громада форума голосуєм!!!" :Yahoo!::slalom::secret:
|
Мені льстить Ваш пост, але я насправді далеко не експерт у тому ж біатлоні, просто дивлюсь кілька років гонки, так само і в інших видах, десь там кусок подивився, десь там, трохи почитав, щоб в"їхати у тему і т.п. Допомагає ще й те, що в мене був журналістський досвід і це допомагає бачити та аналізувати ситуацію із різних боків. Мене загалом цікавить спорт як форма боротьби. І ще дуже бісить ряд людей, які раз у 4 роки перед ОІ цікавляться спортом і поливають брудом спортсменів. І ще образливо, що вся увага до України притягнена до 4-рки дівчат, які реально стараються, і весь негатив теж летить їм у спину. Мені Семеренок дійсно шкода, вони дуже чутливі до критики і поразок. До речі, Х-Спорт часто пише вірні і неперекручені речі і пряму річ тренерів, ось сьогоднішня стаття стосовно результатів дівчат:
Карленко: Нам нужно подвести команду к главному старту Олимпиады - эстафете | XSPORT.ua
Ця Олімпіада насправді оголила всю суть українського зимового спорту - його просто немає. А всі перспективні спортсмени тепер чемпіони ОІ, живуть і виступають за інші країни. От сьогодні Антон Кушнір із Рівного завоював "золото" за Білорусь. Сочи-2014. Абраменко 6-й, а бывший украинец Кушнир – чемпион! | XSPORT.ua
Та й літні види спорту теж в Україні на грані виживання - наприклад, фехтування, у якому ми показуємо успіхи, тримається на ентузіазмі Гуцая, як біатлон на Бринзаку.
Савелій - це титан коментаторської справи, всі Олімпіади коментував. І він вміє користуватись всякими програмками, які онлайн показують результати, швидкість спортсменів, так що він не зовсім безнадійний :mosking:. Правда, коли він коментував слоупстайл і могул, то мій тато теж пультом в телевізор кидався :ROFL:.
|