![]() |
" Олимпиада уже не та...:(" (я)
Вот в чём смысл отказа? У футболистов, например, выступить с повязкой нет проблем. Чтобы зрители не задавались вопросами "а чего они с повязками?" и российские комментаторы не знали, что ответить ? Так всё-равно же отвечать на вопрос "почему не выступают??" Бред:fool: |
Цитата:
Сьогодні взагалі ОІ не дивилась - а тут мій улюблений Тед Лігеті "золото" виграв :girl_in_love:. Порвав усіх у своїй улюбленій дисципліні :good:. Тішуся за нього і американців. І Пінтуро теж молоток, бронзову медальку захопив. У слаломі, думаю, Хіршер ще своє візьме, сьогодні йому трохи не вистачило і от має дерев"яну. Сочи-2014. Горные лыжи. Гигантский слалом. Лигети победил, Мисилье – 2-й, Нойройтер – 8-й - Лыжные виды - Sports.ru А росіяни у сноуборді вже третю медаль взяли - ну нічого собі... Сочи-2014. Сноуборд. Уайлд выиграл золото в параллельном гигантском слаломе - Лыжные виды - Sports.ru Сочи-2014. Сноуборд. Параллельный гигантский слалом. Куммер победила, Заварзина – 3-я - Лыжные виды - Sports.ru І знову одна медаль - заслуга натуралізованого іноземця. Реально, непонятка, хто із ким змагається. |
|
Цитата:
|
Жесть... финны раскатывают российский хоккейный дрим-тим, в первом периоде 2-1, ггггг
3-1 и меняют Варламова.... |
Вибачте, але після цього назвати його великим спортсменом я не можу:
Плющенко: планирую выступить на своей пятой Олимпиаде — Рамблер-Новости Евгений Плющенко собирается ехать в Челны | Новости ТАТАРСТАНА Жалюгідний симулянт, який попав на ОІ по блату, усунув талановитого хлопця-суперника, покатався за команду, потім зсимулював біль, знявся із змагань, зараз робить такі заявочки, а після цього цього поїде на гастролі по Росії косити бабло. |
Дереземля ушел на штрафной круг!
Даже трёх доп. патронов не хватило. |
Цитата:
1 етап, Бурдига - отлічно! Стрільба, хід - все нормально! Повноціний 5-й номер збірної. 2 етап, Панфілова - посередньо, хід втратила, впала, але трохи відіграла, стрільба на 4. Загалом може бути, але на наступний рік її треба серйозно підтягувати. 3 етап - Дериземля - ужас! Перша стрільба і перше коло - відмінно, друга стрільба - завал! Коло штрафу :aggressive:. Це кінець, Дериземлі точно пора на пенсію. Це остаточний і безповоротній діагноз. Норги вже виграли естафету - чехи злиються, а от за "бронзу" буде сумашедша боротьба. Добавлено через 3 минуты 4-й етап - Семенов! Йде восьмим. Стрільба нормальна, хід теж. Думаю, восьмими будемо. Загалом 2 хв 44 секунди програє лідеру. Цікаво, чи Фуркад відіграє відставання. Добавлено через 3 минуты Ну і пре Лукі Хофер! Реальна заявка Італії на "бронзу"! Кегля - чемпіон! Норвегія біжить за своїм чесно заробленим "золотом"! У Моравца 1 мах і він біжить другим, але ззаді Хофер, а Хофер дуже швидкий! Добавлено через 5 минут Україна і США боряться за 8-ме місце Мартен Фуркад програл 30с на 900м - схоже, він впав. Свендсен фінішував, Норвегія перша. Моравєц із чеським прапорцем пішки прийшов на фініш. Лукі Хофер прибіг третій - Італія із "бронзою". У німців - дерево. Добавлено через 1 минуту Антон Шипулін таки прибіг 5-м, словаки - 6-ті. Мартен Фуркад - 7-й, Сергій Семенов - 8-й. Добавлено через 8 минут Ну що, Норвегія однозначний фаворит у чоловічій та жіночій естафетах. Наші мужчини - біда. Один Семенов чогось вартує; його треба більше загружати і тоді він показує кращі результати. Дериземлю пора списувати - так стріляти це треба совість. Я б на його місці закінчила кар"єру і звільнила місце у команді для Тищенка та Кільчицького. Бурдига - молоток! Трохи підтягнути хід та стрільбу і це рівноцінна першій четвірці спортсменка. З Панфіловою треба щось робити. От подумайте, поставили б сьогодні тренери дівчат із основного складу і що? Дери твою земля і так би завалив всі шанси на медалі. Так що нехай наші дівчата готують штурмувати жіночу естафету 21-го, а чоловіки неспішно прогуляються 22-го по біатлонному стадіоні "Лаура". Добавлено через 6 минут В мене взагалі таке враження, що якщо із жінками тренери ведуть більш-менш нормальну роботу, то підготовка чоловічої команди не витримує ніякої критики. У збірну потрапляють перспективні хлопці, які за рік-два зупиняються у розвитку - хід посередній, стрільба як вийде. Десь помилка у підготовці. Прийшов росіянин Русинов у збірну - 2 роки не можуть собі дати з ним ради. Семенов молодець, але ним треба займатись - якщо минулого року він брав подіуми, то цього року - голяк. Ходом він починає багато програвати, не розвивається. Добавлено через 6 минут А дедушка побив новий рекорд: Сочи-2014. Бьорндален выиграл 13-ю медаль и стал самым титулованным спортсменом в истории зимних видов - Биатлон - Sports.ru Думаю, післязавтра у чоловічій естафеті у нього буде ще +1 "золото" :pardon:. |
Цитата:
Я как-то вообще об этом даже и не подумал! И на эстафету шансы у них высоки! Джул,:Rose: в аналитике биатлона тебе нет равных!:good: |
Новости от моей хорошой знакомой, Богданы.
Bogdana Matsotska Ми, члени Національної олімпійської збірної команди України: Мацьоцька Богдана та Мацьоцький Олег, вкрай обурені останніми діями президента України В. Януковича, який замість того, щоб вирішити конфлікт переговорами з Майданом (чого ми до кінця сподівалися їдучи на Олімпійські Ігри в Сочі), потопив найостанніші надії Українців в крові. Порушивши при цьому одвічний принцип Олімпійських Ігор - Мир під час проведення. В знак солідарності з борцями на барикадах Майдану, та в знак протесту проти бандита – президента та його холуйського уряду, ми відмовляємося від подальшого виступу на Олімпійських Іграх в Сочі 2014 року. Вічна пам'ять полеглим героям за Волю України! Слава Україні та її Героям!!! Очень горжусь тем что знаком и катал с Даной. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:37. |