Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Колиба (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/13695-koliba.html)

ternopole 20.12.2015 22:25

Ну от і добре, що розсердив.:)
Ще візьми x-race, покатай, розкажи, а краще покажи.
А то прогнув - не прогнув.

Lom 20.12.2015 22:26

Цитата:

Коментар від ternopole (Коментар 292632)
Панове критики, де ваші тести хоча б десятої долі того, що є в них?

Пане, що виступає від всього Тернополя (Тернопіль в курсі?), а де в тому, що в них є, хоча б десята доля тесту? :unknown:

VALENSO 20.12.2015 22:38

Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 292581)
Главное- не забыть бандероль подороже застраховать! :crazy:

Зараз акція: всі БеНДЕРолі застраховані турецьким підданим Остапом Бендером :wink:

ternopole 20.12.2015 22:39

Цитата:

Коментар від Tolla (Коментар 292639)
А що в них є, Карле?! Цей чудік, разом зі своїм друганом, постійно дезорієнтують людей, які обирають собі лижі. Як може людина, яка не вміє користуватися цією лижею, давати їй якісь оцінки?!

А хто вміє?
Де мірило вміє-не вміє?

Добавлено через 8 минут

Цитата:

Коментар від Lom (Коментар 292643)
Пане, що виступає від всього Тернополя (Тернопіль в курсі?), а де в тому, що в них є, хоча б десята доля тесту? :unknown:

Так я й питаю, ДЕ!!! ваша десята доля тесту? ДЕ б...ь?:unknown:
Ну не бачив я від вас нічого. Від них бачив до хрена, і ви ж теж їх дивитесь тихенько, бо всі новинки в них.
Переходити на асоціативний ряд про Тернопіль не варто, дуже просто і дешево.

Tolla 20.12.2015 22:40

Цитата:

Коментар від ternopole (Коментар 292644)
...
Де мірило вміє-не вміє?

Він корпус повертає не в тому напрямку. Цього достатньо. А ще я бачив інші "тести". Не вміє. :nea:

ternopole 20.12.2015 22:49

Цитата:

Коментар від Tolla (Коментар 292647)
Він корпус повертає не в тому напрямку. Цього достатньо. А ще я бачив інші "тести". Не вміє. :nea:

:) Давайте розмовляти (писати) весело.
Якщо корпус не в той бік (то ще питання), то не їхав би, або їхав би хреновинько. Але ж їде спокійно. То може в той бік.

Rio 20.12.2015 22:52

Цитата:

Коментар від ternopole (Коментар 292648)
або їхав би хреновинько

то есть "ЭТО" не "хреновенько"?

igrus 20.12.2015 22:52

Цитата:

Коментар від ternopole (Коментар 292641)
Ще візьми x-race, покатай, розкажи, а краще покажи.

сорри, ты не моя аудитория, "Кумиры" тебе в помощь :pardon:

яспать,а ты постись, дараГой, постись...

Lom 20.12.2015 23:00

ну раз весь ассоциативный ряд Тернополь спрашивает, я таким попробую объяснить очевидное просто и дешево))

Умеет тот, кто привозит подиум на Кубке мира. Техника КМ внимательно разбирается на составляющие, и составляет основу для тренерских и инструкторских методик. Лыжи из подиума тоже есть основа для гражданских моделей. Техника сделана специально для этих лыж, одно без другого взаимно бесполезно.

Инструкторов учат, как правильно уметь. Инструкторы, в свою очередь, обучают всех желающих катать безопасно, красиво и с полным контролем скорости. Отклонения от методики и нарушения техники приводят к плохому контролю, соответственно падениям и травмам. Любой опытный горнолыжник, и тем более инструктор, легко видит в "катании" питерских клоунов грубейшие нарушения.

Уверен, как только Вы приобретете даже минимальные навыки в управлении горными лыжами, Ваше отношения к подобным "тестам" очень сильно изменится, честно.

Мои отзывы легко найти в теме про выбор горных лыж, видео в "К".

ternopole 20.12.2015 23:07

Цитата:

Коментар від Rio (Коментар 292649)
то есть "ЭТО" не "хреновенько"?

А хто на вашу думку не хреновинько?

Добавлено через 1 минуту

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 292650)
сорри, ты не моя аудитория, "Кумиры" тебе в помощь :pardon:

яспать,а ты постись, дараГой, постись...

Я так і думав.
Будем кататись на x-race без тебе.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:14.