![]() |
|
До речі, про Буковель.
"Ця атракція точно стане фаворитом як для вас, так і для малечі" Досить тримати інтригу. Анонсуємо! Найбільше оглядове колесо в Україні вже працює на курорті Bukovel? Спробуйте та закохайтесь у панораму Цікаво, а що думає з цього приводу шановне панство? |
@Skyclub, бро, все норм. бук заробляє гроші. ми будемо катати там, поки нам буде цікаво. не формуй своє відношення до подівних штук. вони не ми. хай катаються на колесі. головне, щоб не голосували за зелень
|
Цитата:
Відразу перша думка, яка прийшла в голову, побачивши ці кабінки, це ж який гондольний вітро-снігозахищений підйомник з них можна було зробити. @Sheridan, але проти заробляння грошей не маю нічого проти. |
Для мене питання і іншому. Бук, вочевидь, остаточно зійшов з курсу розвитку, як гірськолижний центр, а став на рейки розважального фастфуду. Далі будуть та ведмеді та балалайки.
Дивні в нас біснесмени під час війни, одні вкладаються у скляні мости, інші у чортячі колеса. А люди вкладаються в дрони... |
|
Цитата:
|
@PastorMalinois , навіть не уявляю собі, яким чином )
|
|
Важная информация
DismissС возвращением, дорогой друг :) Тебя не было на Форуме больше, чем 10 дней. Мы надеемся, у тебя всё ОК :) Все обсуждаемые за время твоего отсутствия темы ты сможешь глянуть в меню - кнопка "Новые". Активность на Форуме реально большая. Поэтому, пользуйся Поиском, чтобы не ошибиться темой для публикации твоих комментариев. Спасибо :) ___________________________________________ форум льстит сам себе.. :))) |
Хто такий Dismiss?🤔
|
@Korben Dallas ,я вже не ображають, як мене та інших тут згадують.. :)))
Подивився нове.. еле то старе.. , тільки з новим ступеневим графіком деградаціїї.. :))) но якщо звертати на це увагу, то графік їде вгору, а гора гівна нам не потрібна :)) павук він такий, буде себе за лапи гризти, коли один в банці лишится.. :)) А взагалі яки думки, як сезон провести на всі 100% тим більше вже лівіньо з 18го працюе.. 30евро день, хата з 2х кімнат на 4х від 600 евро в тиждень.. що кажеш? поїхав би, якщо б можливість вимкнули?) |
Якщо без bad:, а по суті питання, Лівіньо, ось вам трохи інфо:preved:
1. Impianti di Risalita | Livigno Лівіньо працює з 2 грудня. Тож, гуд лак, містер Сімпсон, ви, звичайно, можете їхати с 18 листопада за 600 ойро на 4 людини :ROFL: 2. Hotel e Appartamenti a Livigno | Booking Livigno[object%20HTMLDivElement] Пряме посилання для бронювання. 3. Для тих, хто вміє читати не тільки шапку, а спробує реально щось забронювати:oops: Реальні ціни - від 900 ойро на двох, що також смачно. Повторюю, РЕАЛЬНІ. Там, де ви бачити таку ціну на 4 особи - помилка сайти, при бронюванні просто помножиться на 2 :scared: Там, де ви бачети 600 на двох - реально не працює. 4. Хто хоче не просто потриндіти всує, а реально поїхати, ми там будемо катати з 1 по 7 грудня, також дехто із спортсменів милиться на ці ж дати. 5. З України - до Польщі потяг, або автобус. З Катовіце літак у Мілан дешево, з Мілану шаттл, десь 55 ойро. 6.Я забираю з Дортмунда вранці 1 грудня, повертаю у Дортмунд ввечері 8 грудня, під дешевий літак до Варшави. |
странный способ оправдывать свое незнание, и свою не осведомленность обвиняя чужую беседу в *потрендти* принижуючи співбесідників )))
Добавлено через 12 минут и вообще, почему этот юзер не блокирован на этом форуме или коллективую жалобу надо писать от Лома, двух Валер, игруса, и всех остальных кого этот юзер продолжает троллить и цеплять во имя своего великого бизнеса, и информации по короткому повороту, какой ему будет доступен ещё не скоро.. и как мин пару тройку тысяч евро, и столько же сезонов видимо..? игрус здесь блокирован вообще за разговоры в Вайбер.. :))) видимо по личным мотивам администрации этого, пока живого ещё форума.. Может голосование устроим? ездить в Италию можно и с другими умными людьми.. я так думаю.. ;) моё мнение, если что.. Добавлено через 2 минуты сипмстон это ещё хто такой, блядь..?)) Добавлено через 1 минуту медведь же был недавно, сука... медведь мне больше нравится!!! |
"ОТКРЫТИЕ ОБЪЕКТОВ: СУББОТА, 2 ДЕКАБРЯ 2023 ГОДА.
ЗАКРЫТИЕ ОБЪЕКТОВ: СУББОТА, 1 МАЯ 2024 ГОДА. Обратите внимание, что указанные ниже вакансии постоянно обновляются офисом ски-пассов Ливиньо; особые обстоятельства не могут гарантировать обновление в реальном времени и требуют проверки статуса открытия непосредственно на месте." Impianti di Risalita | Livigno Да, Игрус, собери всех обиженок по всему миру и мега инструкторов, начиная с Лома, и возглавь на меня коллективную жалобу в ЮНЕСКО, Спортлото или во Всемирную Лигу сексуальных реформ. Я даже ссылку дал на Официальный сайт Ливиньо дал, там черным по белому написано - со 2 декабря 2023 года. Где ты берешь информацию? - ты с нами не делишься, все в виде тайных знаний. И что же ты делаешь такого, "щоб привести себе у резонанс з эфіром світовим", тоже не признаешься. И даже после этого, будь мужиком, организуй поездку да хоть с 18 ноября :ROFL:, такую же "коммерческую", как я( а я на ФБ прямо написал, что не коммерция вообще)если таки вдруг заработает, я готов с тобой поехать и пивом угостить, в миру ты получше чем в онлайн Заодно покажешь свой короткий :ROFL:, который, такой, как у тебя, мне таки не светит, еще с 90х :ROFL: Добавлено через 2 минуты Во зануда же ж:shock: он даже не знает это фразу -Гуд лак, мистер Симпсон! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:51. |