![]() |
Цитата:
Коли сніготоксикоз накриває, я сідаю на вел і 3 години і кручу педалі у лісі, можна, як Челентано, дрова колоти. На крайняк присідати, всяко корисніше буде |
@Skyclub, і ти не ведись
|
Хлопці, я за вами скучив, ну це ж правда. Заходиш сюди щось красиве побачити , а тут або срач або комплекси, гірше за ФБ...
|
@Skyclub , так, я інструктор. В 2016 році вперше став на лижі, а зараз маю три, закріплені інструкторською практикою, категорії (С basic, C, B basic). Сніготоксикоз - то коли снігу вже реально дохуя в житті, якщо що...
|
|
@Mik , ти бачиш срач, бо ти його шукаєш, а я бачу спілкування з протилежними думками
Додано через 14 хвилин Я сьогодні на цьому форумі останній день, якщо в кого є які питання, то задавайте, не соромтесь ;) |
Цитата:
До речі, куди подівся "Інструктор Лом"? Він собі багато прикольних ксів намалював у свій час. Навіть зробив федерацію "імені сєбя" Пане інструкторе, звісно, постійний самопіар - це добре для бізнесу :good:, та покажіть нарешті панству НА СВОЄМУ ПРИКЛАДІ, будь ласка, як же РЕАЛЬНО катосять інструктори буковельского розливу з ксівами "категорії (С basic, C, B basic)" Бо як чемно вони спілкуються ви постійно демонструєте у всіх темах(цей скрін також згодиться) , і це дуже професійно:bad: Чи я чогось непристойного вимагаю? Так, :friends:, я визнаю, в мене також сніготоксикоз починається, до снігу 70 днів.. |
@Skyclub , спльовуй ще
|
"Я сьогодні на цьому форумі останній день, якщо в кого є які питання, то задавайте, не соромтесь " спочатку покажи відео інструктора , а потім вже тікай;)
Але ж не втечеш, тільки лякаєш |
нам пороблено
|
@Skyclub , мені неприємно, що ти школу Міши Бойчука постійно принижуєш. Він та людина, яка хворіє своєю справою і зміг підняти професійний рівень інструкторів до високого рівня
|
Цитата:
Бо це і та школа. А все почалось з поста про школу Томаса Марніца. До речі, він не вміє хамити та матюкатись, взагалі. Йому це не треба, бо є що сказати і є що показати. Пиши ще, навіть цікаво, до чого допишешся... |
@Skyclub ,спльовуй ще, це до твого смайлика було
|
Цитата:
Я дуже поважаю Бойчука. Це ти принижуєш його працю своєю пихатістю та непрофесійностью.. Мені набридло з тобою спілкуватись, хоч ти і "колега", вибачай... |
@Skyclub , в чому проявляється моя пихатість і непрофесійність?
Додано через 37 секунд @Skyclub ,добре, ходи здоровий Додано через 11 хвилин @Skyclub , я здогадуюсь, чому звідси пішов Славік... Додано через 3 хвилини Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:48. |